Sayfa 302 / 483 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
9,031 ile 9,060 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

valla bizden çok size dert olmuş bu cas davası bu kadar casmayın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hem namus kelimesi olan cümlede CAS dememişki adam! iftiracı herifler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=Py7pQIykuxA

Saniye 37 : "Bizim için namus meselesi bu"

Başka bir isteğin ?
    Cidden demiş. Tebrik ediyorum seni 1 haftadır sayfalarca konuşulan şeyi sonunda eklemişsin.

Ali Koç bu açıklamayı yaptıktan sonra ve dava çekildikten sonra istifa etmelidir. Açık ve net yazıyorum. Öyle sizin gibi bir şeye kanıt koyduğumuzda kaçıp gitmiyorum konudan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe yönetimi Yıldırım Demirören'in yaptıklarına karşı neden sessiz kalıyor. Aynı suskunluğu diğer federasyonda görmemiştik.

- Düşme olmayacak,
    - Avrupa'ya gitmeyiz,
    - 58. madde değişir,
    - Disipline sevk edilme olur,
    - Disiplin kararını verirse puan silinecek,

Fenerbahçe yönetimi dilini yuttu. Niye? Yıldırım Demirören'in ne ayrıcalığı var. Çünkü süreci böyle yönetsin diye birini başa getirirsen tabi ki ona kızmazsın. İnşallah çarşamba günü bir tepki duyarız da söylediklerimizden utanırız.

Bu ülkede herkesin hataları var. Önemli olan bu hatalar ortaya çıksın mı? Çıkmasın mı? Bunun kararını da ipi eline alanlar belirler. Ağam, paşam yaparsan yaptığın hatalar ortaya çıkmaz. Yapmayıp ters düşersen yaptığın hataları ortaya çıkarırlar.

Deniz Baykal gibi. Mhp milletvekilleri gibi. Aydın Doğan'ın yüklü vergi borcu gibi. Bize uymazsanız biz hatalarınızı kullanıp sizi ıslah ederiz diyorlar.

İşte aynı hikaye Aziz Yıldırımın'da başına geldi. Başını eğmedi ve eğmediği için dinlemeye aldılar ve olay buralara geldi.

Bugün Galatasaray'ın kayıp 1 milyonunu soranlar var. Bunun üstünde durulmuyor ve paranın nereye gittiği de bulunamıyor değil mi? Galatasaray ağam, paşam yapmasın o paranın nereye gittiği anında ortaya çıkar. Bundan eminim.

İşte ben buraya kadar çoğu kişiyle aynı fikirdeyken bir yerde ayrılıyorum.

Bu ülkenin en kolay mantık felsefesidir. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokturla başlar, beni bitirmeye çalışıyorlarla son bulur. Kimse yaptığı hatalarla yüzleşmek istemez. Sen gidip vergi borcu takarsan buna göz yumanlar ayıplanır ama onların ayıbı senin vergi borcu ayıbını kapatmaz. Sen bu ayıbını onunla kapatamazsın. Sen gidip haksız kazançlara başvurursan ve birileri seni bitirmek için bunu kullanırsa o onların ayıbıdır. Senin haksız kazançlara girmeni örtmez, kendi ayıbınla kalırsın. Sen 1 milyon dolarına sahip olamıyorsan ve bu gizleniyorsa bu gizleyenlerin ayıbıdır ama sen o parayı haksız şekillerde kullanmanı örtmez.

Tabi ne kadar boş düşünüyorum. Beni bitirmeye çalışıyorlar gibi ulvi bir söz varken ne gerek var yanlışlarını görmeye. Hele bu lafına senden çok inanlar varsa...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Benim kimse sallamazsa bu benim sorunumdur senin değil. Çernobil faciası çok etkilemiş sizi yazık.
    Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya ? Halkın acılıarını birisinin yüzüne vurmak ha.Helal olsun şöyle bir konu için o bölgede yaşanan o faciayı hatırlatıp bir de yüzlerine vuruyorsun ya ayıp be çok ayıp.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Neden istifa etsin yahu? CAS meselesinin açılımını ben size yazdım.FB taraftarını galeyana getirerek destek almak için namus ve onur kelimeleri kullanıldı.Şimdi de maddiyat için davadan vazgeçilmiş olabilir.Ya da FB menfaatleri için. Daha çok ters öşe izlicez bu süreçte. izlemeye devam..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ederim. Hak yeniyor orada hak ! Sizin gibi terinin son damlasına kadar savaşan insanlara beddualar okunmuyor hak yiyene okunuyor anlamanızı beklemiyorum gerçi düşmanlık kanınıza işlemiş.
    Düşmanlık, kan falan sen kendini farklı ırkların savaştığı bir savaşta sanıyorsun galiba. Bir futbolcu iyi bir futbolcu olabilir ama adam değilse pek fazla önemi yoktur benim için. Hayatını etkileyecek sakatlık yaşamasını istemem. 2 maçta oynamamasını ister miyim ? Evet. Ama bu Volkan' ın ölmesini, futbolculuk hayatının bitmesini istediğim anlamına gelmez. Siz alıştınız tabi biri birşey söylesin de hemen üstüne çullanalım, büyük ama aslında bulunmayan Fenerbahçe Cumhuriyeti'nizin halkını savunalım havalarına girmeye, normaldir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karsindaki insan dunyanin en kotu insani olsun boyle bir beddua edilmez ayiptir gunahtir.bunun vebali tasinmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Düşmanlık, kan falan sen kendini farklı ırkların savaştığı bir savaşta sanıyorsun galiba. Bir futbolcu iyi bir futbolcu olabilir ama adam değilse pek fazla önemi yoktur benim için. Hayatını etkileyecek sakatlık yaşamasını istemem. 2 maçta oynamamasını ister miyim ? Evet. Ama bu Volkan' ın ölmesini, futbolculuk hayatının bitmesini istediğim anlamına gelmez. Siz alıştınız tabi biri birşey söylesin de hemen üstüne çullanalım, büyük ama aslında bulunmayan Fenerbahçe Cumhuriyeti'nizin halkını savunalım havalarına girmeye, normaldir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti sevgi cumhuriyetidir. Senin gibiler anlayamaz. Anlamasını beklemem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Neden istifa etsin yahu? CAS meselesinin açılımını ben size yazdım.FB taraftarını galeyana getirerek destek almak için namus ve onur kelimeleri kullanıldı.Şimdi de maddiyat için davadan vazgeçilmiş olabilir.Ya da FB menfaatleri için. Daha çok ters öşe izlicez bu süreçte. izlemeye devam..
    Ali Koç'un isteği doğrultusunda bu karar alındı diyemeyiz. Belki Ali Koç istemediği halde çekildi. Ama böyle bile olsa Ali Koç bu açıklamadan sonra istifa etmeliydi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti sevgi cumhuriyetidir. Senin gibiler anlayamaz. Anlamasını beklemem.
    Cernobil muhabbetiyle sevgini cok iyi gördük bundan sonra da yazdigin hic biseye cevap vermem diger arkadaslarin da seni muhatap alacaklarini sanmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Beni bitirmeye çalışıyorlar gibi ulvi bir söz varken ne gerek var yanlışlarını görmeye. Hele bu lafına senden çok inanlar varsa...
    bu kısım FB taraftarı tarafında olayın özeti.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Benim bildiğim bir tek Cumhuriyet vardır o da Ata'mızın kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bunun aksini iddia eden veya başka bir Cumhuriyet olduğunu sananlar ise sadece ve sadece Teröristtir ! Bu da böyle biline !

Nesil
    2007

Abarttınız, yine bir yönetici darbe yapıp mesaj temizliği yapacak az kaldı...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bekq bence sen bu gece başka yazma Belki bilerek belki farkında olmadan yazmaman gereken şeyler yazdın.Konuyu sporun çok çok dışına taşıdın.Tartışmak yerine cevap yazmamanı tavsiye ederim.En azından bu gecelik Sadece bir tavsiye... Yoksa birbirinize hakaret edip ceza alacaksınız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışanlarına ne dendiğini iyi biliyorsunuz. Tabi bu tabir size çok uzak değil İnter'i , Cska'yı , Arsenal'i destekleyerek de gördük ne olduğunuzu. Yazık

Herifin biri bir işler çeviriyor bunun destekçileri de o herife çevirmedi diye millete evlat acısı diliyor , hakaret ediyor abartmayın yahu hayatınızda 10 metre bile yaklaimadığınız kişi yüzünden neler yapıyorsunuz. Tek kelime ile yazık millet bir yerleriyle gülüyor bu halimize az özünüze dönün hayatın keyfini çıkarın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bekq bence sen bu gece başka yazma Belki bilerek belki farkında olmadan yazmaman gereken şeyler yazdın.Konuyu sporun çok çok dışına taşıdın.Tartışmak yerine cevap yazmamanı tavsiye ederim.En azından bu geceli Sadece bir tavsiye..
    Hocam bu yorumunu hep görebilsek keşke Arada ateşlemek gaz vermek tahrik etmek yerine hep böyle yorumlar atsan
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konuya kilit vurulmasini talep edlyorum herkes sacmaladi niyice.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..

Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by byariff View Post
    AHMET ÇAKAR: Avrupa'daki TV kanalları Türk takımlarının 5-8 yıl ceza alacaklarını belirtiyorlar..

Mehmet Baransu:''Etik Kurulu üyeleri Demirören'in yalan söylediğini ifade ediyor ..Rapor 48 saat içinde Tff sitesinden açıklanmalı''
    Olaylar olaylar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu adamlar yüzünden bu durumdayız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lafını bil de konuş.
    Şu konu da sende dikkat etmelisin belki sabahdan beridir herkese cevap yazmaktan istemediğin şeyler söyledin daha demin.Biraz dikkat etmelisin.İnsanların,milletlerin hassas duygularıyla oynamamalısın hele hele hala etkilerini göstermeye devam eden ve benim ailemde de bu Çernobil Faciası yüzünden kanserden ölenler var.Neyse ki hemen sinirlenen birisi değilim.Bir de sabahdan beridir burada olmana veriyorum yoksa normalde öyle şeyler diyeceğini düşünmüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bi bu ikisi eksikti simdi tam oldu he bak birini unuttum.. erman toroglu yorumda bulundu mu konu ile ilgili? onun yorumuda cok degerlidir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baransu: "GS'nin sevk sebebi, Şekip Mosturoğlu'nun Adnan Sezgin ile konuşması." - Adnan Sezgin o dönem yönetici değil ki?

Erman Toroğlu : Galatasaray'ın küme düşmesi lazım ses çıkarmadı çünkü.
    Mehmet Baransu : Bunu bekliyorum YD yapar.

Erman Toroglu : etik kurulunun raporunu istiyorum vermezlerse yasal yollara basvurcam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ahmet Çakar'ın ne suçu var yahu ? Adam sadece konuşuyor kurduğu cümlelerin sürece bir etkisi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu adamlar yüzünden bu durumdayız
    Dostum,

Basın her yazdığında bunlar bunlar bunlar bunlar... Sana sonuna kadar katılıyorum da bu adamların dedikleri bir bir çıkıyor. Bu konuda fikrini merak ediyorum.

CAS'tan dava geri çekilecek dediler. Puuuu bunlara dedik.
    Mehmet Baransu raporun yorumlanmasını ve kararları söyledi. Puuu sana dedik.

Hepsi olmadı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sizce bu etik kurulu raporunu TFF yayınlar mı yarın falan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şu konu da sende dikkat etmelisin belki sabahdan beridir herkese cevap yazmaktan istemediğin şeyler söyledin daha demin.Biraz dikkat etmelisin.İnsanların,milletlerin hassas duygularıyla oynamamalısın hele hele hala etkilerini göstermeye devam eden ve benim ailemde de bu Çernobil Faciası yüzünden kanserden ölenler var.Neyse ki hemen sinirlenen birisi değilim.Bir de sabahdan beridir burada olmana veriyorum yoksa normalde öyle şeyler diyeceğini düşünmüyorum.
    Sinirlerimiz gergin. Her gün başka bir köşe yazarı rant uğruna bilmeden atıp tutuyor. Üstüne gelip bu yorumları görüp sinirleniyoruz. Ben insan gibi Trabzonspor'un teşvik yaptığının iddaanamede geçtiğini söyledim. Adamın bana yazdığına bak.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bi bu ikisi eksikti simdi tam oldu he bak birini unuttum.. erman toroglu yorumda bulundu mu konu ile ilgili? onun yorumuda cok degerlidir
    O yemek programına başladı.

Mesaj Yetkileri