Sayfa 169 / 447 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
5,041 ile 5,070 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
    Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
    O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.

Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.

Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.

Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.

Aurelio gider (Aurelio suçlu)
    Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
    Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.

Aykut Kocaman tek suçludur demiyorum. Bu kararı alan HERKES suçludur.

Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yemin ederim Fenerbahçe ile ilgisi olan konulara artık giresim kalmadı her dakika tartışma her dakika laf sokma bu nedir arkadaş.

İşin gücün yok mudur her dakika laf atmaktan başka anlamıyorum ki...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.

Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.

Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.

Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
    Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.

Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
    Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
    Ayrıca stajyer hocalardan kurtuluruz demişsin.4-5 satır önce Zico örneğini vermişsin....Yorumsuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Koyulastırdıgım kısımlar harici katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yemin ederim Fenerbahçe ile ilgisi olan konulara artık giresim kalmadı her dakika tartışma her dakika laf sokma bu nedir arkadaş.

İşin gücün yok mudur her dakika laf atmaktan başka anlamıyorum ki...
    Anlamak istemiyorsun sanırım. Ben kimseyle tartışmıyorum. Ben buraya tepkimi koyuyorum. Tartışma çıkaran sizlersiniz ben değil. Ben Emre'ye laf atan üyenin mesajını alıntılayıp "Sen neyin kafasındasın" yazmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın
    Aynen bende çok sinir bozmadıkça kimse ile oturup ikili savaşa girmem.Ama arkadaş bıktırdı artık malesef...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimseye durup dururken bir şey yazmıyorum.

Ben Aykut Kocaman'a tepkimi gösteriyorum, sizler direk benim şahsıma hakaret ediyorsunuz.

Benim mesajıma alıntı yapıp haddinizi aşan şeyler yazarsanız buna cevap veririm.

Buna dikkat ederek yazarsanız sevinirim. Burası bir forum. Yazdığımız şeyi 2 kere düşünerek yazalım. Sonra mahkemelik olmayalım boşu boşuna.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kimseye durup dururken bir şey yazmıyorum.

Ben Aykut Kocaman'a tepkimi gösteriyorum, sizler direk benim şahsıma hakaret ediyorsunuz.

Benim mesajıma alıntı yapıp haddinizi aşan şeyler yazarsanız buna cevap veririm.

Buna dikkat ederek yazarsanız sevinirim. Burası bir forum. Yazdığımız şeyi 2 kere düşünerek yazalım. Sonra mahkemelik olmayalım boşu boşuna.

Neyse istediğini söyle dostum kendin bilirsin.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Stajer hoca diye sacmalamanı anlamıyorum ben.Stajerse bile artık kaliteli oldu.Sonucta 2 senedir Fenerbahçe'yi yönetiyor ve 2 senedir 2 kupa aldı son maçta kaybettik 1 taneyi.Bu kadar abartmanın luzumu yok.Bazı dediklerin anlamlı şeyler oluyor ama sonuna yine Aykut Kocaman'a laf atınca kimse o dedigini kaale almıyor.Ben tümünü okuyorum ama artık sana karşı bir antipati olustu herkes benim gibi düsünmüyor.Bu benden sana sadece bir tavsiye.Herkes senin hocamızla ilgili görüsünü biliyor artık bunu her seferinde dile getirmenin anlamı yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Stajer hoca diye sacmalamanı anlamıyorum ben.Stajerse bile artık kaliteli oldu.Sonucta 2 senedir Fenerbahçe'yi yönetiyor ve 2 senedir 2 kupa aldı son maçta kaybettik 1 taneyi.Bu kadar abartmanın luzumu yok.Bazı dediklerin anlamlı şeyler oluyor ama sonuna yine Aykut Kocaman'a laf atınca kimse o dedigini kaale almıyor.Ben tümünü okuyorum ama artık sana karşı bir antipati olustu herkes benim gibi düsünmüyor.Bu benden sana sadece bir tavsiye.Herkes senin hocamızla ilgili görüsünü biliyor artık bunu her seferinde dile getirmenin anlamı yok bence.
    Benim şahsıma bu tür ithamlar yapılması benim hoşuma gitmiyor tabii ki. Bundan sonra hoca ile ilgili ne olursa olsun yazmayacağım zaten.

Amacım kimseyi kırmak, sinirlendirmek, tartışma çıkarmak değil. Sadece tepkimi aşırı veriyorum belkide.

Neyse uzatmayalım kapansın konu. Benim hakkımda atıp tutanlar için söyleyeceğim tek şey; canları sağolsun.

İyi forumlar.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
    Bende olaya farklı bir pencere kazandırmaksızın cevap vereyim o halde.Arkadaşa 1 kere, 2 kere, 3 kere değil.Sadece 1 (bir) kez cevap verdim, bu kadar.Aykut Kocaman'ı eleştirmesi böyle bir sezonun ardından 2 kulvarda da finale yükselmişken saçma evet.Ama çocukça bahanelerle eleştirmesi dahada saçma.Bende Aykut Hocanın eksiklerini eleştiririm, eleştirdimde.Ama arkadaş işi şova döktü.Sıkıntı burda.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.

Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.

Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.

Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.

Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.
    Kendi adıma eleştirmesine lafım yok. Benim tepkim ikisi de Aziz Yıldırım'ın başkanlığında çalışmasına rağmen başka bir hocayı başarılı bulup, Aykut Kocaman'ın başarısını Aziz Yıldırım'a mal etmesi. Sorunlu olduğu bütün cihan tarafından bilinen bir oyuncu ile ilgili sıkıntıda suçluyu Aykut Kocaman ilan etmesi. Aykut Kocaman'ın uyguladığı özel idmanlarla hazırlanan bir oyuncunun başarılı performansının Aykut Kocaman'a rağmen olduğunu iddia etmesi. Uzun zamandır çizdiği tablo, ayağı taşa takılsa Aykut Kocaman'ı suçlayacak birisine tepki gelmesi, eleştiriye tahammül edilememesinden değil, haksızlığa karşı konmak istenmesindendir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.

Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.

Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.

Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.

Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.

Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.

Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.
    Önceki mesajımda da yazdım, Aykut Kocaman'ın eleştirilmesine değil tepkim. Aykut Kocaman'a takıntısını gözlere sokmuş birisinin istisnasız her konuda kendisine saldırmasına tepkiliyim. Aykut Kocaman'ı ben de eleştiriyorum senin bahsettiğin konularda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aykut kocaman şu ortamda tartışılmaz,tartışılamaz

tartışmaya vicdanım müsade etmez

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Atletico Madrid'le 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, arzusunun Fenerbahçe’de futbolu bırakmak olduğunu belirterek, “Nasip değilmiş. Fenerbahçeli Emre olarak kalmak isterim, beni seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin, benim hakkım geçtiyse helal olsun” dedi.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan milli futbolcu, “Atletico Madrid’i Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesi olduğu için seçtiğini belirterek, “Arda’nın varlığı da çok önemliydi. En az 3 yıl daha ful performansla oynayacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İşte Emre Belözoğlu’nun Özgür Sancar’a yaptığı çok özel açıklamalar:

BANA OLAN İLGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA ATLETİCO MADRİD’İN DOĞRU TERCİH OLDUĞUNU ANLADIM

İspanya'nın en iyi kulüplerinden bir tanesine transfer oldum. Benim için büyük bir onur. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu benim için Avrupa'da yeni bir başlangıç anlamana geliyor. Fenerbahçe'de 4 yıl başarıyla forma giydim. Sonrasında Atletico Madrid'in kapısı açıldı benim için. Benim için Atletico'ya transfer en doğru tercihti. Ailem, menajerim Ahmet Bulut ve arkadaşlarımla oturduk konuştuk ve ortak bir karar aldık. Umarım bu kararım en iyi sonuçları doğurur. Ancak şunu söylemeliyim. Madrid'te bana olan ilgiyi gördükten sonra kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım.

AİLEM, AHMET BULUT VE ARKADAŞLARIM BU KARARI ORTAK VERDİK

Evet dediğiniz gibi pek çok teklif vardı. Ancak ben hiç bir zaman transfere sadece daha çok para kazanmak açısından bakmadım. Daha yüksek ücretlerle pek çok kulüp bana transfer teklifinde bulundu. Ben Avrupa'da oynamak istiyordum. Aliemle, yakınlarıma danıştım. Ortak kararımız Atletico'ya gitmek yönünde oldu. 3 yıl daha tam performans oynayacağıma inanıyorum. Kendime güveniyorum. Atletico'yu tercih etmemdeki en önemli nedenlerden bir tanesi Atletico'nun Barcelona ve Real Madrid'ten sonra İspanya'nın en büyük takımı olmasıdır. Barça ve Real Madrid, ekonomok olarak çok daha güçlü oldukları için hep önde gidiyorlar. Atletico geçen sezon Avrupa Ligi'ni kazandı. Arda varlığı transferimdeki önemli etkenlerdendi. Arda benim kardeşim.

ÜLKEMİ ÇOK İYİ TEMSİL EDECEĞİM

Atletico Madrid'te benimle ilgili beklentilerin büyük olduğunu biliyorum. Tüm beklentilere cevap vereceğime inanıyorum. Teknik direktör Simeone'nin mesajları, yöneticilerin yaklaşımları benimle ilgili beklentileri anlatıyor. Bana çok güvendiklerini hissediyorum. En iyisi yapacağım. Ülkemizi, bayrağımızı, Arda, Mehmet, Nuri ve Hamit'le birlikte en iyi şekilde temsil edeceğiz.

BANA ÇOK YARDIMCI OLUYORLAR

Atletico Madridli yöneticilerle tanışma yemeği yedik. Çok fazla ftubol konuşmadık; ama bana ihtiyaçlarımı sordular. Ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler. Ben oynadığım bütün takımlarda en iyisini yapmaya çalıştım. Burada da en iyisini yapacağım.

FENERBAHÇE BENİM HAYALİMDİ, BAŞARILI BİÇİMDE AYRILDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Fenerbahçe benim hayalimdeki takımdı. Çocukluğumdan bu yana Fenerbahçe'yi hayal ettim. Türkiye kariyerimin son bölümünü Fenerbahçe'de tamamladım. Bundan dolayı çok mutluyum. Başarılı oldum ve sarı lacivertli formayı gururla giydim. Fenerbahçe benim için çok önemli. Benim aşık olduğum takımdır. Geçen sezonu iyi bitirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi Atletico'dayım 2 yıllık anlaşma yaptım. Bu 2 yılı dolu dolu geçireceğim. Çok mutluyum.

SIMEONE BANA GÜVENİYOR

Teknik direktörümüz Simeone, Lazio'da futbol oynarken ben Inter'deydim. Attığı kafa golüyle bizi şampiyonluktan etti. Demek ki ben yaşlanıyorum. Benim dönemimde futbol oynayanlar şimdi teknik direktör. Simeone beni iyi tanıyor. Eminim bana güveniyor. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum.

DİREKT OYNAYACAĞIMA İNANMASAYDIM MADRİD’E GELMEZDİM

Takım içi rekabet elbette yüksek olacak. Avrupa'da bir takım sezonda 60 maç oynuyor. Ben en az 30-35 maç oynayacağıma inanıyorum. Zaten oynayacağıma inanmasaydım, Madrid'e gelmezdim. Takımda çok kaliteli ve yetenekli oyuncu var. Avrupa Ligi'ni kazandılar.Ayrıca bu kadar genç bir kadroda yer almak benim için farklı bir deneyim olacak. Bizim asıl hedefimiz, ligde Şampiyonlar Ligi'ne kalacak sonucu elde etmek.

ARDA BENİM KARDEŞİMDİR; DÜNYA’NIN EN İYİLERİNDEN BİR TANESİ OLABİLİR

Bence Arda geçen sezonu çok iyi tamamladı. Neredeyse tüm maçlarını izledim. O benim kardeşim. Onun varlığı beni Madrid'te motive edecek. Elbette benim varlığım da onu. Bu sezon geçen sezonkinden daha iyisini yapabilir. Kendine her zaman çok iyi bakması durumunda kendi mevkiinde, hiç tartışmasız, dünyanın en iyilerinden bir tanesi olacaktır. Sadece futbola odaklanırsa efsane bir oyuncu olur. Hem milli takımda hem de Avrupa'da uzun yıllar oynar.

FENERBAHÇE’DEN ÜZÜLEREK AYRILIYORUM; AMA HEP FENERBAHÇELİ EMRE OLARAK KALMAK İSTİYORUM

Fenerbahçe’den sözleşme yenilemek için davet alıp, almadığımı konusunda konuşmak istemiyorum. Ben Fenerbahçe’deki 5 yıllık futbol hayatımda yönetim taraftar, camia hem maddi hem de manevi anlamda bana her şeyi verdiler, ben de elimden gelen her şeyi verdim.
    Ben de kendisini bu camiaya vermiş birisi olarak gerçekten üzülerek ayrıldım. Fakat futbolun içerisinde, profesyonellikte bunlar var. Ne olursa olsun ben her zaman Fenerbahçeli Emre olarak anılmak isterim. Taraftarlarımızın bana göstermiş olduğu teveccühü de hayatım boyunca, son nefesime kadar unutmayacağım. Onlar benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Ben tüm hocalarıma bana emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Bu konuda fazla yorum yapılmasını da istemiyorum. Emre Belözoğlu gibi çok oyuncunun yerini Fenerbahçe doldurur. Umarım Fenerbahçe önümüzdeki sezon çok başarılı olur. Kimse de benim yokluğumu dile getirmez. Benim en büyük isteğim budur.

AİLEM ÇOK ETKİLENDİ, AMA BENİM HAKKIM GEÇTİYSE HELALİ HOŞ OLSUN

Dediğiniz gibi değişik polemik konularıyla sık sık gündeme getirildim. Ben bunlardan kendimden ziyade ailemin etkilenmesinden çok rahatsız oluyorum. Türkiye’de yaşıyorsunuz, popülerseniz, reyting yapıyorsanız, siz konuştuğunuzda programlar izleniyorsa, internette yaptığınız haberde en çok siz konuşuluyorsanız çok daha fazla dikkat çekiyor. Ben bunu hiçbir zaman problem görmedim. Benim de hatalarım oldu. Ben bunu bir sebep olarak görmedim. Yorgun ayrılıyorum Türkiye’den; ama zaten bir süre dinlenip tekrar takıma konsantre olabilirdim Benim için iki tane yer var: güvendiğim insanlarla birlikte olduğum yer ve sahanın içerisinde olmak. Bu nedenle büyük bir sebep değil üzerime gelinmesi için… Saha içerisinde hatalarım olmuştur; ama ben hep takımım adına en iyisini yaptım. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana da bir şey geçtiyse helali hoş olsun. Hayatta her zaman yaşanabilecek şeylerden bir tanesi yaşıyorum. Arzum elbette ki Fenerbahçe’de futbolu bırakmaktı. Nasip değilmiş; ama her zaman Fenerbahçeli Emre olarak kalmak istiyorum. Şimdi Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesindeyim. Beni seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin.

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

fenerbahçeli emre yolun açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF, Avrupa’da mücadele edecek takımları UEFA’ya bildirdi

Türkiye Futbol Federasyonu, 2012-2013 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların listesini UEFA’ya bildirdi. Buna göre Fenerbahçemiz, Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılacak ve ilk maçını 31 Temmuz veya 1 Ağustos’ta oynayacak.

Konuyla ilgili olarak TFF’nin resmi internet sitesinden ’5 takım Avrupa kupalarında mücadele edecek’ başlığıyla yayınlanan açıklamada şu ibarelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA’ya önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların listesini gönderdi. Buna göre; Spor Toro Süper Lig’i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne gruplardan katılacak. Lig ikincisi Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi’ne eleme turundan dahil olacak. Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursaspor da UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin grup maçları 18 Eylül 2012’de başlayacak olup eleme turlarının takvimi şöyle: 3. eleme turu: 31 Temmuz/1 Ağustos 2012, Rövanşı: 7/8 Ağustos 2012. Play-off turu: 21/22 Ağustos 2012. Rövanşı: 28/29 Ağustos 2012. UEFA Avrupa Ligi’nin grup maçları 20 Eylül 2012’de başlayacak olup eleme turlarının takvimi şöyle: 2. eleme turu: 19 ve 26 Temmuz 2012, 3. eleme turu: 2 ve 9 Ağustos 2012, Play-off turu: 23 ve 30 Ağustos 2012"

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29465

Az önce yayınlandı fakat Bursa ve Beşiktaş'ın yerine İBB ve Es Es gidecek sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

.
    Diğerleri için haklı olabilirsin de Appiah sonrasında çatır çatır oynamadı belli ki bir hastalığı vardı onun için gittiği takımlarda da oynayamadı doğru düzgün. Hatta wiki'den baktım şimdi appiah 2008 de ayrılmış bizden, bizden sonra 3 takımda oynamış o 3 takımda yaptığı toplam maç sayısı 24.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=15373

6 Maçlık ceza 5'e inmiş. Şaka gibi

Nesil
    2006

İnadına 17 maç seyircisiz oynayacaksın, üstüne gidip 55bin kombine satacaksın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Erteleme yok mu? Yoksa seneye bakacaklar, derbiye gelen seyircisiz maçları mı erteleyecekler? Yoksa bu erteleme işine nasıl gelirse o zaman kullanılan bir yöntem mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erteleme talep edilmemiş olabilir.

Fatih Terim cezasını kabul edip erteleme istemişti, siz direk olarak cezaya itiraz ettiyseniz erteleme çıkmaması normal değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Onu da talep etsinler, her kabul edip erteleme isteyeninki kabul edilecekse zaten cezaya ne gerek var?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Erteleme talep edilmemiş olabilir.

Fatih Terim cezasını kabul edip erteleme istemişti, siz direk olarak cezaya itiraz ettiyseniz erteleme çıkmaması normal değil mi ?
    Erteleme istemişti değil.

Uğruna yürüyüş yaptığınız, TFF'yi istifaya davet ettiğiniz maddeden yararlanıp erteleme istemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yanlış bilmiyorsam erteleme bir seferlik bir olaydı ve aynı şekilde ceza olursa ilerleyen dönemde üzerine ekleniyordu.

@bekq

Yapılan herşeye rağmen madde geçerliyse, buna kullanmak anormal değil.

Mesaj Yetkileri