O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.
Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.
Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.
Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.
Aurelio gider (Aurelio suçlu)
Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
Emre gider (Emre suçlu)
Zico gider (Zico suçlu)
Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.
Aykut Kocaman tek suçludur demiyorum. Bu kararı alan HERKES suçludur.
Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.
Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
Bende olaya farklı bir pencere kazandırmaksızın cevap vereyim o halde.Arkadaşa 1 kere, 2 kere, 3 kere değil.Sadece 1 (bir) kez cevap verdim, bu kadar.Aykut Kocaman'ı eleştirmesi böyle bir sezonun ardından 2 kulvarda da finale yükselmişken saçma evet.Ama çocukça bahanelerle eleştirmesi dahada saçma.Bende Aykut Hocanın eksiklerini eleştiririm, eleştirdimde.Ama arkadaş işi şova döktü.Sıkıntı burda.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Diğerleri için haklı olabilirsin de Appiah sonrasında çatır çatır oynamadı belli ki bir hastalığı vardı onun için gittiği takımlarda da oynayamadı doğru düzgün. Hatta wiki'den baktım şimdi appiah 2008 de ayrılmış bizden, bizden sonra 3 takımda oynamış o 3 takımda yaptığı toplam maç sayısı 24.
Yukarıdaki yazılanlara cevap olur mu bilmiyorum ama habere göre Aykut Kocaman Emre'yle ilgili şunları söylemiş:
'Emre affedilmez işler yaptı'
Aykut Kocaman, Atletico’ya giden yıldız oyuncu için, “Kavgaları ve hareketleri affedilir türden değildi. Kırgın değilim ama Emre ile yaşanan tatsızlıkları asla unutamam” dedi.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Atletico Marid'e gidişinin yankıları sürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu konuda ilk kez konuştu. Emre'nin İspanya'ya transfer olmadan önce kendisiyle konuşmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi. Gitmesi için ben kendisine kesinlikle baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.(Star)
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/emre-af...55185/5/Manset