1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
    Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.

Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.

Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.

Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.

Aurelio gider (Aurelio suçlu)
    Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
    Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.

Aykut Kocaman tek suçludur demiyorum. Bu kararı alan HERKES suçludur.

Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.

Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.

Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.

Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
    Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.

Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
    Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
    Ayrıca stajyer hocalardan kurtuluruz demişsin.4-5 satır önce Zico örneğini vermişsin....Yorumsuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yemin ederim Fenerbahçe ile ilgisi olan konulara artık giresim kalmadı her dakika tartışma her dakika laf sokma bu nedir arkadaş.

İşin gücün yok mudur her dakika laf atmaktan başka anlamıyorum ki...
    Anlamak istemiyorsun sanırım. Ben kimseyle tartışmıyorum. Ben buraya tepkimi koyuyorum. Tartışma çıkaran sizlersiniz ben değil. Ben Emre'ye laf atan üyenin mesajını alıntılayıp "Sen neyin kafasındasın" yazmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın
    Aynen bende çok sinir bozmadıkça kimse ile oturup ikili savaşa girmem.Ama arkadaş bıktırdı artık malesef...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
    Bende olaya farklı bir pencere kazandırmaksızın cevap vereyim o halde.Arkadaşa 1 kere, 2 kere, 3 kere değil.Sadece 1 (bir) kez cevap verdim, bu kadar.Aykut Kocaman'ı eleştirmesi böyle bir sezonun ardından 2 kulvarda da finale yükselmişken saçma evet.Ama çocukça bahanelerle eleştirmesi dahada saçma.Bende Aykut Hocanın eksiklerini eleştiririm, eleştirdimde.Ama arkadaş işi şova döktü.Sıkıntı burda.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emre gider (Emre suçlu)
    Zico gider (Zico suçlu)

Koyulastırdıgım kısımlar harici katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

.
    Diğerleri için haklı olabilirsin de Appiah sonrasında çatır çatır oynamadı belli ki bir hastalığı vardı onun için gittiği takımlarda da oynayamadı doğru düzgün. Hatta wiki'den baktım şimdi appiah 2008 de ayrılmış bizden, bizden sonra 3 takımda oynamış o 3 takımda yaptığı toplam maç sayısı 24.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.

Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?

Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
    Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.

Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
    Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
    Yukarıdaki yazılanlara cevap olur mu bilmiyorum ama habere göre Aykut Kocaman Emre'yle ilgili şunları söylemiş:

'Emre affedilmez işler yaptı'

Aykut Kocaman, Atletico’ya giden yıldız oyuncu için, “Kavgaları ve hareketleri affedilir türden değildi. Kırgın değilim ama Emre ile yaşanan tatsızlıkları asla unutamam” dedi.
    Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Atletico Marid'e gidişinin yankıları sürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu konuda ilk kez konuştu. Emre'nin İspanya'ya transfer olmadan önce kendisiyle konuşmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi. Gitmesi için ben kendisine kesinlikle baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.(Star)

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/emre-af...55185/5/Manset

Mesaj Yetkileri