1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bendeKaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın
    Aynen bende çok sinir bozmadıkça kimse ile oturup ikili savaşa girmem.Ama arkadaş bıktırdı artık malesef...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.

Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
    Bende olaya farklı bir pencere kazandırmaksızın cevap vereyim o halde.Arkadaşa 1 kere, 2 kere, 3 kere değil.Sadece 1 (bir) kez cevap verdim, bu kadar.Aykut Kocaman'ı eleştirmesi böyle bir sezonun ardından 2 kulvarda da finale yükselmişken saçma evet.Ama çocukça bahanelerle eleştirmesi dahada saçma.Bende Aykut Hocanın eksiklerini eleştiririm, eleştirdimde.Ama arkadaş işi şova döktü.Sıkıntı burda.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.

Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.

Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.

Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.

Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.
    Kendi adıma eleştirmesine lafım yok. Benim tepkim ikisi de Aziz Yıldırım'ın başkanlığında çalışmasına rağmen başka bir hocayı başarılı bulup, Aykut Kocaman'ın başarısını Aziz Yıldırım'a mal etmesi. Sorunlu olduğu bütün cihan tarafından bilinen bir oyuncu ile ilgili sıkıntıda suçluyu Aykut Kocaman ilan etmesi. Aykut Kocaman'ın uyguladığı özel idmanlarla hazırlanan bir oyuncunun başarılı performansının Aykut Kocaman'a rağmen olduğunu iddia etmesi. Uzun zamandır çizdiği tablo, ayağı taşa takılsa Aykut Kocaman'ı suçlayacak birisine tepki gelmesi, eleştiriye tahammül edilememesinden değil, haksızlığa karşı konmak istenmesindendir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.

Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.

Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.

Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.

Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.

Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.

Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.
    Önceki mesajımda da yazdım, Aykut Kocaman'ın eleştirilmesine değil tepkim. Aykut Kocaman'a takıntısını gözlere sokmuş birisinin istisnasız her konuda kendisine saldırmasına tepkiliyim. Aykut Kocaman'ı ben de eleştiriyorum senin bahsettiğin konularda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri