Originally Posted by
DisCo
Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.
Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.
Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.
Kendi adıma eleştirmesine lafım yok. Benim tepkim ikisi de Aziz Yıldırım'ın başkanlığında çalışmasına rağmen başka bir hocayı başarılı bulup, Aykut Kocaman'ın başarısını Aziz Yıldırım'a mal etmesi. Sorunlu olduğu bütün cihan tarafından bilinen bir oyuncu ile ilgili sıkıntıda suçluyu Aykut Kocaman ilan etmesi. Aykut Kocaman'ın uyguladığı özel idmanlarla hazırlanan bir oyuncunun başarılı performansının Aykut Kocaman'a rağmen olduğunu iddia etmesi. Uzun zamandır çizdiği tablo, ayağı taşa takılsa Aykut Kocaman'ı suçlayacak birisine tepki gelmesi, eleştiriye tahammül edilememesinden değil, haksızlığa karşı konmak istenmesindendir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...