Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex oynayamaz demiyorum, neden oynasın diyorum. Sow forvet değil mi ? Neden Alex mevkisine kaydırılsın ve Sow sola geçsin ki diyorum? Elde -formsuz- Stoch var, Caner var sol kanat için, Sow kadar oynar bu adamlar solda, ama Alex en uçta Sow kadar oynar mı ? Macera aramayacak bence Aykut Kocaman bugün. Bu nedenle sporx'in muhtemel 11'i saçma geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Macera aramasa iyi eder. Volkan - GG - Bekir - Yobo - Hasan - Topal - Meireles - Topuz - Alex - Stoch(Caner) - Sow 11'i, en olası 11'dir. Rakipte önemli 2-3 oyuncu yok. Taraftarın Barton üzerine oynaması da etkili olursa ( ) hoş olur.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

barton ile canerin olası bir ikili mucadelesini izlemesi güzel olur.

Aykut Alex'i oynatırsa her sey boşa gider artık. Alex'siz kazanmalı, umarım da kazanır

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alex geçen maç çok iyiydi oynatmaması hata olur bizde orta saha olmadığı için Alex oynayınca çok boş kalıyordu yol geçen hanı oluyordu,Meirelesin gelmesi o eksikliği kapatmakla beraber Alexin etkisinide arttıracaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Aykut Kocaman olduğu sürece Avrupa'da galibiyet alacağımızı düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hangi transfer Avrupayı düşünmediğini gösteriyor ? ben sizin nasıl bu kanıya vardığınızı hala anlamış değilim. somut hiçbir şey sunmuyorsunuz. adamın açıklamalarını dinlemem ama adamın neler düşündüğünü bilirim diyorsunuz ? bunu nasıl başarıyorsunuz , büyük bir yetenek olsa gerek.
    bence meireles transferi avrupayı düşündüğünüzü göstermiyor?biraz şaşırtıcı bu yorumum ama bu böyle en azından cl için böyle. fenerin ileriye top taşıyacak adamı olmadığı belliydi uzun zamandır ve meireles clden elendikten sonra alındı büyük oyuncu filan demeyeceğim fakat takıma büyük katkı sağlayacağını da düşünüyorum ama son gün bir futbolcuya 10m verilmesi bana biraz saçma geliyor her zaman eleştirmişimdir bu durumları.

Bugün orta sahaya çok iş düşecek aykut hoca inşallah hata yapmaz basın toplantısında galiba rakimizi iyi karşılacağız demiş bence bu biraz defansif futbolla oynanılacak görüntüsü veriyor ve bence bu büyük hata olur fenerbahçe rakip sahaya yerleşmeli meireles olsun alex olsun takımın seviyesinin üstünde yaratıcı oyuncular sowu iyi kaçırırlar veya güzel ver-kaçlarla savunmayı bölerlerse fenerbahçe rahat gol bulur ve bir önemli nokta daha var fenerbahçe gol atarsa eğer oyunu rakibe vermemeli elinden geldiğince pas yapmaya çalışmalı yoksa marsilya beklenmedik şeyler yapabilir fenerbahçe savunmasına İnşallah bugün Fenerbahçe 3 puanı cebine atar ve moral kazanır

ve bir sorum olacak fenerbahçeyi takip edenlere bu takım tek ön liberoyla oynayabilir mi 4-1-4-1 tarzında gibi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    ve bir sorum olacak fenerbahçeyi takip edenlere bu takım tek ön liberoyla oynayabilir mi 4-1-4-1 tarzında gibi?
    Zor. Öndeki 4'lü kim ona da bağlı. Kadro yapısı itibariyle de 4-1-4-1 türevi 4-1-2-2-1 oynar açıklar önde olacak şekilde.Ama ön libero Topal olursa büyük sıkıntı olur, oyun tarzı olarak defansın içine giren bir oyuncu olduğu için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Zor. Öndeki 4'lü kim ona da bağlı. Kadro yapısı itibariyle de 4-1-4-1 türevi 4-1-2-2-1 oynar açıklar önde olacak şekilde.Ama ön libero Topal olursa büyük sıkıntı olur, oyun tarzı olarak defansın içine giren bir oyuncu olduğu için.
    Tam tersi düşünüyorum. Mehmet Topal tam bir tek ön libero. hatta 4-4-2 ortasahası hiç değil. Aynı problemleri Gs'da da yaşıyordu. Savunmanın önünde ya da savunmada oynadıgı zaman iyi bir oyuncu. 4-4-2 ortasahası olmak surekli ileri geri alan katetmek demektir. Mehmet topal daha cok belli bir bölgede kademelere girebilecek, ya da kesici olarak görev yapabilecek bir oyuncu, kesinlikle fener bahce 4-1-4-1 oynayabilir hatta bana sorarsan harika bile oynar.

şöyle mesela topal ----stoch meireles topuz kuyt - sow...

Meireles ve topuz geriden hucuma inanılmaz destek verirler e geride koşabilen oyuncular. İdeal olur fener için. Ama hala biz anlamadık Topal'ın 4-4-2 ortasahası olmadıgını..Hiddink de bu yuzden oynatmıyordu onu 4 2 3 1 oynuyordu cunku..2 ortasahadan ileri geri efektif yararlanmak istiyordu. Top ayagındayken cabuk oynayabilen oyunculara ihtiyac duyuyordu. bir zamanlar xavi iniesta nın arkasındaki toure gibi..hatırlarsanız o barcada bekler de oyuna dahil oldugunda 3lü defans gib i bişey olurlardı ortaya yaya toure girerdi pique ve puyol arasına..Yani demek istediğim sahanın kendi diliminde defansif olarak etkili olabilecek bir oyuncu mehmet.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tam tersi düşünüyorum. Mehmet Topal tam bir tek ön libero. hatta 4-4-2 ortasahası hiç değil. Aynı problemleri Gs'da da yaşıyordu. Savunmanın önünde ya da savunmada oynadıgı zaman iyi bir oyuncu. 4-4-2 ortasahası olmak surekli ileri geri alan katetmek demektir. Mehmet topal daha cok belli bir bölgede kademelere girebilecek, ya da kesici olarak görev yapabilecek bir oyuncu, kesinlikle fener bahce 4-1-4-1 oynayabilir hatta bana sorarsan harika bile oynar.

Meireles ve topuz geriden hucuma inanılmaz destek verirler e geride koşabilen oyuncular. İdeal olur fener için. Ama hala biz anlamadık Topal'ın 4-4-2 ortasahası olmadıgını..Hiddink de bu yuzden oynatmıyordu onu 4 2 3 1 oynuyordu cunku..2 ortasahadan ileri geri efektif yararlanmak istiyordu. Top ayagındayken cabuk oynayabilen oyunculara ihtiyac duyuyordu. bir zamanlar xavi iniesta nın arkasındaki toure gibi..hatırlarsanız o barcada bekler de oyuna dahil oldugunda 3lü defans gib i bişey olurlardı ortaya yaya toure girerdi pique ve puyol arasına..Yani demek istediğim sahanın kendi diliminde defansif olarak etkili olabilecek bir oyuncu mehmet.
    Yalnız yukarıda da belirttim.Topal'lı bir orta saha 4-1-4-1 in anca türevini (4-1-2-2-1 yazdım yukarıda) oynar. Senin verdiğin örnek Topal---- Stoch-Meireles-Topuz-Kuyt- Sow..Bu da söylediğim gibi 4-1-2-2-1 oluyor zaten.Bunu düşünerek yazdım onu.Çok da farklı değil fikirlerimiz yani.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

ben de yorumlarınıza tamamen katılıyorum arada topuz yerine alexi kullanırsa da mantıklı olabilir çünkü ilerde 3 tane hızlı oyuncu olacak gerek topal gerek meireles gerek topuz veya alex iyi top atabilecek isimler çok yararlı olabilirler ama fenerbahçenin kondisyonunun buna hazır olup olmaması da önemli bu takım eğer 110km üstünde koşabilirse toplam olarak fenerbahçe hızlı defansa gönüp hem hızlı hucümü iyi oynayabilirler o kondisyonları varsa hem set oyununda egemen yobo mehmet topal arkada kaldığından kontra yeme sorunları olmaz yaratıcı oyuncu da olduğundan fener daha baskılı oynayabilir

son olarak mehmet topal bana az-biraz eski liberoları andırıyor hem top kesebilecke özelliği var hem top dağıtacak hem ceza sahasına yakın oynadığında etkili şutları olan isim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün Galatasaray ile olmadı. Bugün inşallah Fenerbahçe ile güleriz.
    Canım FEDA olsun sana !

Yalnız yukarıda da belirttim.Topal'lı bir orta saha 4-1-4-1 in anca türevini (4-1-2-2-1 yazdım yukarıda) oynar. Senin verdiğin örnek Topal---- Stoch-Meireles-Topuz-Kuyt- Sow..Bu da söylediğim gibi 4-1-2-2-1 oluyor zaten.Bunu düşünerek yazdım onu.Çok da farklı değil fikirlerimiz yani.
    Evet haklısın ben biraz eski kafalıyım 4-1-4-1 diyince 4-3-3 ün iki açık oyuncularının forvette bekleyen değil de ileri geri gidip gelen versiyonlarına sahip formasyon oldugunu kazımışım aklıma.

ayrıca aklıma 2008deki almanya macı geldi Mehmet topal savunmada oynamıştı tek hatası da (kaleciyle iletişim) klose'nin golune sebep olmuştu onun dışında ayaklarına hakim süper bir stoper olabilir kendisi ekstradan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Az kaldı hadi bakalım güldür yüzümüzü Fenerbahçem..

Güveniyorum takımıma kazanacağız...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olcay Sahan ‏@olcay_sahan
    Vurduğun Gol Olsun FENERBAHÇE !

Fernandes'te Meireles'e başarılar dilemiş maçı televizyondan izleyeceğim, kalbim Fenerbahçe ile demiş.

Helal olsun denir ne denir ki ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Haydi Fenerbahçe kazanıcaz İNŞALLAH !
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dün akşam Galatasaray'da olduğu gibi bu akşam da kalbimiz Fenerbahçe'den yana.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Olcay Sahan ‏@olcay_sahan
    Vurduğun Gol Olsun FENERBAHÇE !

Fernandes'te Meireles'e başarılar dilemiş maçı televizyondan izleyeceğim, kalbim Fenerbahçe ile demiş.

Helal olsun denir ne denir ki ?
    Fernandes'i bilmem ama Olcay'ın öyle bir adresi yok diye biliyorum. Zaten yazdığına bakarak böyle bir twit atacağını da sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

2-0 Fenerbahçe alır diyorum. Takım hazır değil ama Meireles fark yaratır. Kuyt'ın olmaması büyük eksiklik ama saha avantajıyla Fenerbahçe alır maçı.

Bu arada maç hangi kanalda?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ortam guzel. Pozitif bir hava var taraftarda. Insallah futbolcularimiza da yansir bu durum. Kazanalim su maci, gruptan cikma yolunda buyuk avantaj olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Macera aramasa iyi eder. Volkan - GG - Bekir - Yobo - Hasan - Topal - Meireles - Topuz - Alex - Stoch(Caner) - Sow 11'i, en olası 11'dir. Rakipte önemli 2-3 oyuncu yok. Taraftarın Barton üzerine oynaması da etkili olursa ( ) hoş olur.
    Caner oynuyor, dediğimiz gibi macera aramadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Fernandes'i bilmem ama Olcay'ın öyle bir adresi yok diye biliyorum. Zaten yazdığına bakarak böyle bir twit atacağını da sanmıyorum.
    Tribün dergi de gördüm.Sora twitter'dan baktım demek ki çakma imiş

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gignac yerine Remy oynuyor.. Barton oynaması da avantaj olarak kullanılabilir, Potansiyel kırmızı kart kendisi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Barton ile Emre kapismasi iyi olurdu aslinda ama Canerle yetinecegiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Barton ile Emre kapismasi iyi olurdu aslinda ama Canerle yetinecegiz.
    Aaaaaaa Meireles var

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Krasic 11 baslıycak diyen siteler vardı adam 18de bile yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    2-0 Fenerbahçe alır diyorum. Takım hazır değil ama Meireles fark yaratır. Kuyt'ın olmaması büyük eksiklik ama saha avantajıyla Fenerbahçe alır maçı.

Bu arada maç hangi kanalda?
    Star TV veriyor, saat 20:00'da.
    Canım FEDA olsun sana !

formsuz stochu kesmiş hoca

1den1 verdim hadi bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kadro beklenilen gibi Kuyt sakat olmasa daha güzel bir kadro olurdu başarılar Fenerbahçe'm.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri