Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Zor. Öndeki 4'lü kim ona da bağlı. Kadro yapısı itibariyle de 4-1-4-1 türevi 4-1-2-2-1 oynar açıklar önde olacak şekilde.Ama ön libero Topal olursa büyük sıkıntı olur, oyun tarzı olarak defansın içine giren bir oyuncu olduğu için.
    Tam tersi düşünüyorum. Mehmet Topal tam bir tek ön libero. hatta 4-4-2 ortasahası hiç değil. Aynı problemleri Gs'da da yaşıyordu. Savunmanın önünde ya da savunmada oynadıgı zaman iyi bir oyuncu. 4-4-2 ortasahası olmak surekli ileri geri alan katetmek demektir. Mehmet topal daha cok belli bir bölgede kademelere girebilecek, ya da kesici olarak görev yapabilecek bir oyuncu, kesinlikle fener bahce 4-1-4-1 oynayabilir hatta bana sorarsan harika bile oynar.

şöyle mesela topal ----stoch meireles topuz kuyt - sow...

Meireles ve topuz geriden hucuma inanılmaz destek verirler e geride koşabilen oyuncular. İdeal olur fener için. Ama hala biz anlamadık Topal'ın 4-4-2 ortasahası olmadıgını..Hiddink de bu yuzden oynatmıyordu onu 4 2 3 1 oynuyordu cunku..2 ortasahadan ileri geri efektif yararlanmak istiyordu. Top ayagındayken cabuk oynayabilen oyunculara ihtiyac duyuyordu. bir zamanlar xavi iniesta nın arkasındaki toure gibi..hatırlarsanız o barcada bekler de oyuna dahil oldugunda 3lü defans gib i bişey olurlardı ortaya yaya toure girerdi pique ve puyol arasına..Yani demek istediğim sahanın kendi diliminde defansif olarak etkili olabilecek bir oyuncu mehmet.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tam tersi düşünüyorum. Mehmet Topal tam bir tek ön libero. hatta 4-4-2 ortasahası hiç değil. Aynı problemleri Gs'da da yaşıyordu. Savunmanın önünde ya da savunmada oynadıgı zaman iyi bir oyuncu. 4-4-2 ortasahası olmak surekli ileri geri alan katetmek demektir. Mehmet topal daha cok belli bir bölgede kademelere girebilecek, ya da kesici olarak görev yapabilecek bir oyuncu, kesinlikle fener bahce 4-1-4-1 oynayabilir hatta bana sorarsan harika bile oynar.

Meireles ve topuz geriden hucuma inanılmaz destek verirler e geride koşabilen oyuncular. İdeal olur fener için. Ama hala biz anlamadık Topal'ın 4-4-2 ortasahası olmadıgını..Hiddink de bu yuzden oynatmıyordu onu 4 2 3 1 oynuyordu cunku..2 ortasahadan ileri geri efektif yararlanmak istiyordu. Top ayagındayken cabuk oynayabilen oyunculara ihtiyac duyuyordu. bir zamanlar xavi iniesta nın arkasındaki toure gibi..hatırlarsanız o barcada bekler de oyuna dahil oldugunda 3lü defans gib i bişey olurlardı ortaya yaya toure girerdi pique ve puyol arasına..Yani demek istediğim sahanın kendi diliminde defansif olarak etkili olabilecek bir oyuncu mehmet.
    Yalnız yukarıda da belirttim.Topal'lı bir orta saha 4-1-4-1 in anca türevini (4-1-2-2-1 yazdım yukarıda) oynar. Senin verdiğin örnek Topal---- Stoch-Meireles-Topuz-Kuyt- Sow..Bu da söylediğim gibi 4-1-2-2-1 oluyor zaten.Bunu düşünerek yazdım onu.Çok da farklı değil fikirlerimiz yani.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yalnız yukarıda da belirttim.Topal'lı bir orta saha 4-1-4-1 in anca türevini (4-1-2-2-1 yazdım yukarıda) oynar. Senin verdiğin örnek Topal---- Stoch-Meireles-Topuz-Kuyt- Sow..Bu da söylediğim gibi 4-1-2-2-1 oluyor zaten.Bunu düşünerek yazdım onu.Çok da farklı değil fikirlerimiz yani.
    Evet haklısın ben biraz eski kafalıyım 4-1-4-1 diyince 4-3-3 ün iki açık oyuncularının forvette bekleyen değil de ileri geri gidip gelen versiyonlarına sahip formasyon oldugunu kazımışım aklıma.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

ben de yorumlarınıza tamamen katılıyorum arada topuz yerine alexi kullanırsa da mantıklı olabilir çünkü ilerde 3 tane hızlı oyuncu olacak gerek topal gerek meireles gerek topuz veya alex iyi top atabilecek isimler çok yararlı olabilirler ama fenerbahçenin kondisyonunun buna hazır olup olmaması da önemli bu takım eğer 110km üstünde koşabilirse toplam olarak fenerbahçe hızlı defansa gönüp hem hızlı hucümü iyi oynayabilirler o kondisyonları varsa hem set oyununda egemen yobo mehmet topal arkada kaldığından kontra yeme sorunları olmaz yaratıcı oyuncu da olduğundan fener daha baskılı oynayabilir

son olarak mehmet topal bana az-biraz eski liberoları andırıyor hem top kesebilecke özelliği var hem top dağıtacak hem ceza sahasına yakın oynadığında etkili şutları olan isim

Mesaj Yetkileri