Quote Originally Posted by benbenim View Post
hangi transfer Avrupayı düşünmediğini gösteriyor ? ben sizin nasıl bu kanıya vardığınızı hala anlamış değilim. somut hiçbir şey sunmuyorsunuz. adamın açıklamalarını dinlemem ama adamın neler düşündüğünü bilirim diyorsunuz ? bunu nasıl başarıyorsunuz , büyük bir yetenek olsa gerek.
bence meireles transferi avrupayı düşündüğünüzü göstermiyor?biraz şaşırtıcı bu yorumum ama bu böyle en azından cl için böyle. fenerin ileriye top taşıyacak adamı olmadığı belliydi uzun zamandır ve meireles clden elendikten sonra alındı büyük oyuncu filan demeyeceğim fakat takıma büyük katkı sağlayacağını da düşünüyorum ama son gün bir futbolcuya 10m verilmesi bana biraz saçma geliyor her zaman eleştirmişimdir bu durumları.

Bugün orta sahaya çok iş düşecek aykut hoca inşallah hata yapmaz basın toplantısında galiba rakimizi iyi karşılacağız demiş bence bu biraz defansif futbolla oynanılacak görüntüsü veriyor ve bence bu büyük hata olur fenerbahçe rakip sahaya yerleşmeli meireles olsun alex olsun takımın seviyesinin üstünde yaratıcı oyuncular sowu iyi kaçırırlar veya güzel ver-kaçlarla savunmayı bölerlerse fenerbahçe rahat gol bulur ve bir önemli nokta daha var fenerbahçe gol atarsa eğer oyunu rakibe vermemeli elinden geldiğince pas yapmaya çalışmalı yoksa marsilya beklenmedik şeyler yapabilir fenerbahçe savunmasına İnşallah bugün Fenerbahçe 3 puanı cebine atar ve moral kazanır

ve bir sorum olacak fenerbahçeyi takip edenlere bu takım tek ön liberoyla oynayabilir mi 4-1-4-1 tarzında gibi?