Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ülkemize her gelen yabancıyı ne kadar çabuk kendimize benzetiyoruz yahu çok ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Motta'nın Sabri ve Muslera'ya yaptıkları dışında yaptığı başka bir şey var mı ? Yoksa bunlardan ceza falan almaz, alması saçma olur. Eğer Selçuk'a yaptığı bir şey varsa kameralarda vardır zaten, alır cezasını o da.

edit: Motta ama tam bir katil yahu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Açıkçası Selçuk'un böyle bir şey yapmasına bende şaşırdım. Son beklediğim insanlardandır sahadaki. Ancak bu yaptığı hareketi haklı çıkarmaz. Haklı ya da haksız diye bir şey olamaz yani orada.
    Yanlış ama motta maçta onlarca şey yaptı o sırada da büyük ihtimalle başka bir şey yapmıştır selçuk'u dinlemek lazım her zaman sahada iyi niyetli davranan pofesyonelliğin sözlükteki karşılığı selçuk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu arada bir şey olmasa selçuk onu yapacak adam değil motta kesinlikle haksızdır selçuk'un karakterinde böyle bir şey yok hepimiz de az çok biliyoruz onu
    Şu ön yargılarınız beni benden alıyo arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Şu ön yargılarınız beni benden alıyo arkadaş.
    Ön yargı mı gerçek bu nasıl alex bu ülkede oynamış Karakterli futbolculardansa ya da Drogba.Selçuk da bu ülkenin yetiştirdiği Milli takımda forma giyen karakterli oyunculardandır ben hiç bir maçta çirkeflik yaptığını görmedim kariyerinde biri 2. sarıdan olmak üzere diğeri de Türkiye-kazakistan maçında 2 kırmızı kart gördü bu istatistik bile yeterince açık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ön yargı değil,az sahada olana bakın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ön yargı mı gerçek bu nasıl alex bu ülkede oynamış Karakterli futbolculardansa ya da Drogba.Selçuk da bu ülkenin yetiştirdiği Milli takımda forma giyen karakterli oyunculardandır ben hiç bir maçta çirkeflik yaptığını görmedim kariyerinde biri 2. sarıdan olmak üzere diğeri de Türkiye-kazakistan maçında 2 kırmızı kart gördü bu istatistik bile yeterince açık
    Kardeşim Motta ile selçuk arasındaki tartışmada eğer mottanın bi hareketini gösteriyorsan koy videosunu. Ha ben motta suçsuz diye bir şey diyormuyum. HAYIR!. İstatisklerden konuşuyorsak Meirelesde Fenere gelmeden önce kırmızı kartı yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ön yargı değil,az sahada olana bakın.
    Ben canlı izledim kardeşim sen kafanı yorma. 90+1e kadar sahada tartışma yoktu. Olayları fitilleyeni gördüm ben. Sen gördünmü peki?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben canlı izledim kardeşim sen kafanı yorma. 90+1e kadar sahada tartışma yoktu. Olayları fitilleyeni gördüm ben. Sen gördünmü peki?
    sakatlık sonrası taca atılan topu geri vermemekten bahsediyosun sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sakatlık sonrası taca atılan topu geri vermemekten bahsediyosun sanırım
    hı hı ondan

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kardeşim Motta ile selçuk arasındaki tartışmada eğer mottanın bi hareketini gösteriyorsan koy videosunu. Ha ben motta suçsuz diye bir şey diyormuyum. HAYIR!. İstatisklerden konuşuyorsak Meirelesde Fenere gelmeden önce kırmızı kartı yoktu.

Fotoğrafı dikkatle inceleyin antu.com da koyulmuş bir fotoğraf şimdi az çok parmağın uzatıldığı anatomi bilgisiyle ya da diğer oyuncuların parmaklarıyla karşılaştırıp anlarsınız olayın görüntüsü de bu

http://s1.directupload.net/images/130923/yv4zsa5s.swf

Ufak bir ittirme var boynuna yapışmıyor ki adamın bizim derbilerde alışıla gelmiş en fazla sarılık hareket en fazla 1 maç ceza alır tabi oyunlar dönmezse...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

montajmı yani?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

montajmı yani?
    şimdi birinin boynuna yapışacaksanız baş parmağınızla işaret parmağınız arasına adamın boynuna dayarsınız ama o işaret parmağı gibi görünüyor selçuk rock işareti yaparak birinin boynuna yapışıyorsa bir daha futbol oynamasın kavga etmeyi bilmiyor demek ki ben utandım şahsen lisansını yırtalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya bir şey sorcam arkadaş her şeye kılıf bulmayı nerden öğrendiniz çok merak ediyorum. Abi her şeye bi çözümünüz var ya. valla tebrik ediyorum buda büyük bir yetenek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ramon maçın başından beridir hep yaptı bunları,kafadan 4-5 pozisyon sayabilirim,eğer tartışmak istiyorsan,işi gücü bırakır maçı tekrar 90 dakika izler o adamın bütün yaptıklarının tek tek dakikasını alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Boğazından tutup itiyor görüntü net zaten, fotoğrafı montajlamaya gerek yokken böyle çabalar içine girilmesi enteresan. Adam zaten yokları oynuyor bu sezon.

Montaj olduğunu düşündüğüm foto bu;

https://pbs.twimg.com/media/BU2CJ0UCYAA81yO.jpg

Görüntü paylaşılmış, bence alsa alsa 1 maç ceza alır o da ertelenebilir. Boş yere gündem yaratılmaya çalışılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

#mahalleninhaşerecocuğuRamon
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ya bir şey sorcam arkadaş her şeye kılıf bulmayı nerden öğrendiniz çok merak ediyorum. Abi her şeye bi çözümünüz var ya. valla tebrik ediyorum buda büyük bir yetenek.
    Görüleni yorumlamak zor bir şey değil sadece taraftar gözlüklerini çıkarmak gerekiyor

Az biraz da anatomi bilgisi yeterli hem drogbanın baş parmağından o kadar uzun olamaz selçuk'un baş parmağı genelde insanların boylarıyla orantılı oluyor el ve parmak büyüklükleri sonra kimse kimseyi işaret parmağıyla boğazını tutmaz selçuk da bizim bilmediğimiz dövüş tekniği de bilmiyordur muhtemelen

ben burda melonun yaptığının ayıp olduğunu burak'ın elle avantaj sağladığını da söyledim melonun en fazla sarı görmesi gerektiğini de söyledim gördüğü kart mottanın sabriye yaptığı ile aynı olması gerektiğini de ama hakem dakikanın verdiği rehavetle o kararı verdi diyebiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ramon maçın başından beridir hep yaptı bunları,kafadan 4-5 pozisyon sayabilirim,eğer tartışmak istiyorsan,işi gücü bırakır maçı tekrar 90 dakika izler o adamın bütün yaptıklarının tek tek dakikasını alırım.
    Dostum maçı izlemeye gerek yok. Ben Motta'nın suçsuz olduğunu söylemiyorum zaten sizle anlaşamadığımız nokta burası. Ben motta suçsuz değil diyorum ama siz takımınızdaki bütün oyuncuları savunuyorsunuz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un hareketini Gökhan Gönül, Marvin'e yapınca 3 maç ceza almıştı ama burada da iyi niyetli boğazına sarılmış Selçuk zaten. (!)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haşarı olmasın o ?

Motto BJK'nin, Melo bizim, Bruno Alves de FB'nin psikopatları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haşarı olmasın o ?

Motto BJK'nin, Melo bizim, Bruno Alves de FB'nin psikopatları.
    Öylemi? Ben haşere biliyorum ama olabilir
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Görüleni yorumlamak zor bir şey değil sadece taraftar gözlüklerini çıkarmak gerekiyor

Az biraz da anatomi bilgisi yeterli hem drogbanın baş parmağından o kadar uzun olamaz selçuk'un baş parmağı genelde insanların boylarıyla orantılı oluyor el ve parmak büyüklükleri sonra kimse kimseyi işaret parmağıyla boğazını tutmaz selçuk da bizim bilmediğimiz dövüş tekniği de bilmiyordur muhtemelen

ben burda melonun yaptığının ayıp olduğunu burak'ın elle avantaj sağladığını da söyledim melonun en fazla sarı görmesi gerektiğini de söyledim gördüğü kart mottanın sabriye yaptığı ile aynı olması gerektiğini de ama hakem dakikanın verdiği rehavetle o kararı verdi diyebiliyorum
    Çıkarmani tavsiye ederim kardeşim. Anatom bilgisine sahip değilim başkasıyla tartış hadi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dostum maçı izlemeye gerek yok. Ben Motta'nın suçsuz olduğunu söylemiyorum zaten sizle anlaşamadığımız nokta burası. Ben motta suçsuz değil diyorum ama siz takımınızdaki bütün oyuncuları savunuyorsunuz.
    Ben kimseyi savunmadım,sadece Selçuk'un bu tarz hareketleri olmayan bir futbolcu olduğunu,Ramon'un dolduruşa getirdiğini söyledim.Ramon'un maçın başından beridir benzer hareketleri vardı,onu söyledim.Selçuk,o hareketi yaptı,ceza almalı ona lafım yok önceki mesajlarım da da yazdım zaten ceza alması gerektiğini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben kimseyi savunmadım,sadece Selçuk'un bu tarz hareketleri olmayan bir futbolcu olduğunu,Ramon'un dolduruşa getirdiğini söyledim.Ramon'un maçın başından beridir benzer hareketleri vardı,onu söyledim.Selçuk,o hareketi yaptı,ceza almalı ona lafım yok önceki mesajlarım da da yazdım zaten ceza alması gerektiğini.
    Selçuk'un bu tarz hareketlerinin olmaması her tartışmada onu birisinin tahrik ettiği anlamına gelir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Allah askina Melo'ya da Selcuk'a da ceza versinler, ona lafim yok. Ama kalkip da taca atilan topu gormezden gelip Melo kiskirtti kimse diyemez. O topu geri vermemek basli basina futbolcuyu kiskirtir. Zamaninda yanlis hatirlamiyorsam Hollanda-Portekiz macinda olmustu aynilari(rekor sayida kart cikan mac). Arkadaslarim da maca gitti Dogu'da izlediler hepsi adam akilli sahada noldu goremedik diyor. Goren de mac Old Trafford'da oynandi sanacak. Olimpiyat stadindaydi mac, kimseyi kandirmayin bos yere.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk'un bu tarz hareketlerinin olmaması her tartışmada onu birisinin tahrik ettiği anlamına gelir mi?
    Bahsettiğimiz oyuncu Ramon Motta,geldiği gibi oynadığı 2 maçta da koyun kesen kasap misali top oynayan adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bahsettiğimiz oyuncu Ramon Motta,geldiği gibi oynadığı 2 maçta da koyun kesen kasap misali top oynayan adam.
    tamamm....

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

tamamm....
    Hocam belki şimdi konuşmak için erken ancak Ramon'un ne kadar çirkef,ne kadar futbol katili bir oyuncu olduğunu ilerleyen haftalarda görürsünüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam belki şimdi konuşmak için erken ancak Ramon'un ne kadar çirkef,ne kadar futbol katili bir oyuncu olduğunu ilerleyen haftalarda görürsünüz.
    ben sert oynadığını söylüyorum zaten. Sen neden bunu anlamamakta zorluk çekiyorsun. Ben sana yukarıda bir soru soruyorum senin verdiğin cevap soruyla alakalı olmayan bir şey. ondan dolayı ben uzatmak istemedim konuyu.

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri