Ülkemize her gelen yabancıyı ne kadar çabuk kendimize benzetiyoruz yahu çok ilginç.
Ülkemize her gelen yabancıyı ne kadar çabuk kendimize benzetiyoruz yahu çok ilginç.
Motta'nın Sabri ve Muslera'ya yaptıkları dışında yaptığı başka bir şey var mı ? Yoksa bunlardan ceza falan almaz, alması saçma olur. Eğer Selçuk'a yaptığı bir şey varsa kameralarda vardır zaten, alır cezasını o da.
edit: Motta ama tam bir katil yahu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ön yargı mı gerçek bu nasıl alex bu ülkede oynamış Karakterli futbolculardansa ya da Drogba.Selçuk da bu ülkenin yetiştirdiği Milli takımda forma giyen karakterli oyunculardandır ben hiç bir maçta çirkeflik yaptığını görmedim kariyerinde biri 2. sarıdan olmak üzere diğeri de Türkiye-kazakistan maçında 2 kırmızı kart gördü bu istatistik bile yeterince açık
Ön yargı değil,az sahada olana bakın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fotoğrafı dikkatle inceleyin antu.com da koyulmuş bir fotoğraf şimdi az çok parmağın uzatıldığı anatomi bilgisiyle ya da diğer oyuncuların parmaklarıyla karşılaştırıp anlarsınız olayın görüntüsü de bu
http://s1.directupload.net/images/130923/yv4zsa5s.swf
Ufak bir ittirme var boynuna yapışmıyor ki adamın bizim derbilerde alışıla gelmiş en fazla sarılık hareket en fazla 1 maç ceza alır tabi oyunlar dönmezse...
montajmı yani?![]()
şimdi birinin boynuna yapışacaksanız baş parmağınızla işaret parmağınız arasına adamın boynuna dayarsınız ama o işaret parmağı gibi görünüyor selçuk rock işareti yaparak birinin boynuna yapışıyorsa bir daha futbol oynamasın kavga etmeyi bilmiyor demek ki ben utandım şahsen lisansını yırtalım![]()
ya bir şey sorcam arkadaş her şeye kılıf bulmayı nerden öğrendiniz çok merak ediyorum. Abi her şeye bi çözümünüz var ya. valla tebrik ediyorum buda büyük bir yetenek.
Boğazından tutup itiyor görüntü net zaten, fotoğrafı montajlamaya gerek yokken böyle çabalar içine girilmesi enteresan. Adam zaten yokları oynuyor bu sezon.
Montaj olduğunu düşündüğüm foto bu;
https://pbs.twimg.com/media/BU2CJ0UCYAA81yO.jpg
Görüntü paylaşılmış, bence alsa alsa 1 maç ceza alır o da ertelenebilir. Boş yere gündem yaratılmaya çalışılıyor.
#mahalleninhaşerecocuğuRamon![]()
FM Gazetesi
Görüleni yorumlamak zor bir şey değil sadece taraftar gözlüklerini çıkarmak gerekiyor
Az biraz da anatomi bilgisi yeterli hem drogbanın baş parmağından o kadar uzun olamaz selçuk'un baş parmağı genelde insanların boylarıyla orantılı oluyor el ve parmak büyüklükleri sonra kimse kimseyi işaret parmağıyla boğazını tutmaz selçuk da bizim bilmediğimiz dövüş tekniği de bilmiyordur muhtemelen
ben burda melonun yaptığının ayıp olduğunu burak'ın elle avantaj sağladığını da söyledim melonun en fazla sarı görmesi gerektiğini de söyledim gördüğü kart mottanın sabriye yaptığı ile aynı olması gerektiğini de ama hakem dakikanın verdiği rehavetle o kararı verdi diyebiliyorum
Selçuk'un hareketini Gökhan Gönül, Marvin'e yapınca 3 maç ceza almıştı ama burada da iyi niyetli boğazına sarılmış Selçuk zaten. (!)
Haşarı olmasın o ?
Motto BJK'nin, Melo bizim, Bruno Alves de FB'nin psikopatları.
Ben kimseyi savunmadım,sadece Selçuk'un bu tarz hareketleri olmayan bir futbolcu olduğunu,Ramon'un dolduruşa getirdiğini söyledim.Ramon'un maçın başından beridir benzer hareketleri vardı,onu söyledim.Selçuk,o hareketi yaptı,ceza almalı ona lafım yok önceki mesajlarım da da yazdım zaten ceza alması gerektiğini.
Ya Allah askina Melo'ya da Selcuk'a da ceza versinler, ona lafim yok. Ama kalkip da taca atilan topu gormezden gelip Melo kiskirtti kimse diyemez. O topu geri vermemek basli basina futbolcuyu kiskirtir. Zamaninda yanlis hatirlamiyorsam Hollanda-Portekiz macinda olmustu aynilari(rekor sayida kart cikan mac). Arkadaslarim da maca gitti Dogu'da izlediler hepsi adam akilli sahada noldu goremedik diyor. Goren de mac Old Trafford'da oynandi sanacak. Olimpiyat stadindaydi mac, kimseyi kandirmayin bos yere.