Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ön yargı değil,az sahada olana bakın.
    Ben canlı izledim kardeşim sen kafanı yorma. 90+1e kadar sahada tartışma yoktu. Olayları fitilleyeni gördüm ben. Sen gördünmü peki?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ben canlı izledim kardeşim sen kafanı yorma. 90+1e kadar sahada tartışma yoktu. Olayları fitilleyeni gördüm ben. Sen gördünmü peki?
    sakatlık sonrası taca atılan topu geri vermemekten bahsediyosun sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sakatlık sonrası taca atılan topu geri vermemekten bahsediyosun sanırım
    hı hı ondan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ramon maçın başından beridir hep yaptı bunları,kafadan 4-5 pozisyon sayabilirim,eğer tartışmak istiyorsan,işi gücü bırakır maçı tekrar 90 dakika izler o adamın bütün yaptıklarının tek tek dakikasını alırım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ramon maçın başından beridir hep yaptı bunları,kafadan 4-5 pozisyon sayabilirim,eğer tartışmak istiyorsan,işi gücü bırakır maçı tekrar 90 dakika izler o adamın bütün yaptıklarının tek tek dakikasını alırım.
    Dostum maçı izlemeye gerek yok. Ben Motta'nın suçsuz olduğunu söylemiyorum zaten sizle anlaşamadığımız nokta burası. Ben motta suçsuz değil diyorum ama siz takımınızdaki bütün oyuncuları savunuyorsunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dostum maçı izlemeye gerek yok. Ben Motta'nın suçsuz olduğunu söylemiyorum zaten sizle anlaşamadığımız nokta burası. Ben motta suçsuz değil diyorum ama siz takımınızdaki bütün oyuncuları savunuyorsunuz.
    Ben kimseyi savunmadım,sadece Selçuk'un bu tarz hareketleri olmayan bir futbolcu olduğunu,Ramon'un dolduruşa getirdiğini söyledim.Ramon'un maçın başından beridir benzer hareketleri vardı,onu söyledim.Selçuk,o hareketi yaptı,ceza almalı ona lafım yok önceki mesajlarım da da yazdım zaten ceza alması gerektiğini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben kimseyi savunmadım,sadece Selçuk'un bu tarz hareketleri olmayan bir futbolcu olduğunu,Ramon'un dolduruşa getirdiğini söyledim.Ramon'un maçın başından beridir benzer hareketleri vardı,onu söyledim.Selçuk,o hareketi yaptı,ceza almalı ona lafım yok önceki mesajlarım da da yazdım zaten ceza alması gerektiğini.
    Selçuk'un bu tarz hareketlerinin olmaması her tartışmada onu birisinin tahrik ettiği anlamına gelir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk'un bu tarz hareketlerinin olmaması her tartışmada onu birisinin tahrik ettiği anlamına gelir mi?
    Bahsettiğimiz oyuncu Ramon Motta,geldiği gibi oynadığı 2 maçta da koyun kesen kasap misali top oynayan adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bahsettiğimiz oyuncu Ramon Motta,geldiği gibi oynadığı 2 maçta da koyun kesen kasap misali top oynayan adam.
    tamamm....

Mesaj Yetkileri