Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
İstanbul BŞB
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
Sen şu maçı 90 dakika izleyipte Gordon'la ne alakası var diyorsan gerçekten çok yazık. Gordon gibi bir defans oyuncusu 2.Ligde bile çok. Yaptığı hataları görmedin heralde. Gordon yerine kaliteli bir yabancı defans oyuncusu alsaydınız Beşiktaş defansı bu kadar aksamazdı heralde . Şimdi burda suç kimin ? Yönetim mi ? Federasyon mu ? Hakemler mi ?
Ayrıca maça önliberosuz çıktınız . Yanlışmıyım ? Mecvut oyuncu Cisse sakat olduğu için . Ama siz naptınız Koray gibi bir oyuncuyu yolladınız . Şimdi burda da suçlu kim ? Yönetim mi ? Federasyon mu ? Hakemler mi ?
Kendi silahınızla vuruldunuz dün gece. İbrahim Akın'la . Bundada suç kimin yönetimin değil mi ? Lütfen ya biraz özeleştiri yapın. Hakemler böyle, Federasyon şöyle, yok canım şampiyon yapmıyacaklar bizi , şampiyonluğumuz engellenemez falan demek işin basitine kaçmaktır. Bende derim öyle Ziya Doğan ve Nuri Albayrak olmasaydı şu an 6. olmazdık kafaya oynardık . Ama ne olursa olsun özeleştiri yapıyorum ben . Başarısısız sonuçta.
Ayrıcı şurasıda çok ilginç gerçekten kırmızı karta doğru diyorsun ama hakemin başka yere baktığını söyleyip bu seferde topu oraya atıyorsun. Ne yani hakem ya tutarsa diye mi kırmızı kartı verdi . Tuhaf .
Mesaj Yetkileri