1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Hemen söyleyeyim mesala Lugano'nun kendi A milli takımının kaptanı olması, Emre'nin hiç oynamamış olması, Lugano'nun bu sene itibariyle Avrupa'nın çok çok iyi takımları karşısında başarıyla mücadele etmesi, Emre'nin daha bir tane bile Avrupa kupası maçında oynamamış olması falan die gider bu liste, evet ben de Fenerliyim ve Gs nin hakettiğini düşünüyorum maçı ama gaza gelip abartmayalım bence, bir topçu iyi va sağlam bir şekilde 8-10 maç oynadığı diye abartmayalım 160+ PA çok çok abartı...

Emre daha henuz 23 yasinda Galatasaray'a gelmeden once genc yasina ragmen kaptanlik yapiyordu kendisi a milli takim haric her turlu milli takimda bir cok kez forma giydi hatda yanilmiyorsan kaptanlik bile yapti. Belki 3 sene sonra Lugano'nun yasina geldiginde Emre avrupa'nin ust duzey bi liginde ust duzey bir takiminda basarili ile ter dokucek ve milli takimin kaptani olucak. Ben sahsen boyle bi basariyi elde edebilicegini dusunuyorum. Mesela Gokhan Zan bu yastayken daha Besiktas'da forma yuzu goremiyordu Gaziantepspor'a kiralik yollanmisti ama Emre su anda Turkiye'nin en iyi defans hattinin cok onemli bir parcasi. Sansiz sakatliklar olmadigi surece boyle devam ederse buyuk yerlere gelmemesi icin hic bi neden yok. Bu durumda daha henuz bu yasta 140+ CA'lik performans gosteren Emre'nin 160 PA almasi kadar dogal bisey olamaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Su lig'de Luis Martinez'e 135 CA ve 160 PA veriliyorsa merak ediyorum Aykut Ercetin'e kac CA ve PA verilicek?
    Last edited by licentia : 29.Nisan.2008 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri