Quote Originally Posted by licentia View Post
Emre daha henuz 23 yasinda Galatasaray'a gelmeden once genc yasina ragmen kaptanlik yapiyordu kendisi a milli takim haric her turlu milli takimda bir cok kez forma giydi hatda yanilmiyorsan kaptanlik bile yapti. Belki 3 sene sonra Lugano'nun yasina geldiginde Emre avrupa'nin ust duzey bi liginde ust duzey bir takiminda basarili ile ter dokucek ve milli takimin kaptani olucak. Ben sahsen boyle bi basariyi elde edebilicegini dusunuyorum. Mesela Gokhan Zan bu yastayken daha Besiktas'da forma yuzu goremiyordu Gaziantepspor'a kiralik yollanmisti ama Emre su anda Turkiye'nin en iyi defans hattinin cok onemli bir parcasi. Sansiz sakatliklar olmadigi surece boyle devam ederse buyuk yerlere gelmemesi icin hic bi neden yok. Bu durumda daha henuz bu yasta 140+ CA'lik performans gosteren Emre'nin 160 PA almasi kadar dogal bisey olamaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Su lig'de Luis Martinez'e 135 CA ve 160 PA veriliyorsa merak ediyorum Aykut Ercetin'e kac CA ve PA verilicek?
160 PA Emre Güngör'ü Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi defansı (ya da en iyi 3 ten biri) yapar, gerçekten sence Emre Güngör Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi defansı olacak ise bence bi sorun yok ama böyle birşey olacağını pek sanmıorum en azından Emre'yi bir sene daha seyretmeden...

Kaleci konusunda sana katılıyorum yalnız Aykut,Serdar ve Volkan'ın CA ve PAlarında iyileştirmeye gitmek gerekiyor bence de...