1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ben bu hız-hızlanma arasındaki farklılıkların her zaman olmasını savundum zaten. Servet ve Zan hızları az olmasına rağmen iyi hızlanan oyuncular.
    Mesela defans arkasına kezmanın önüne atılan bir topu Servet hızlanmasıyla kapabiliyor.Ama Kezmanla Servete bütün sahayı koş desek Kezman tur bindirir herhalde.Ama Servetin Hız ve hızlanma 8-9 civarlarında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Mesela defans arkasına kezmanın önüne atılan bir topu Servet hızlanmasıyla kapabiliyor.Ama Kezmanla Servete bütün sahayı koş desek Kezman tur bindirir herhalde.Ama Servetin Hız ve hızlanma 8-9 civarlarında.
    Katılmıyorum servet bir süre geçtikten sonra yeterince hızlı mesela ibb maçında topla 3 kişiyi çalımlarken gayet hızlıydı..Servetin sorunu çeviklik ve hızlanamama hız 11 hızlanma 8 olabilir..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Katılmıyorum servet bir süre geçtikten sonra yeterince hızlı mesela ibb maçında topla 3 kişiyi çalımlarken gayet hızlıydı..Servetin sorunu çeviklik ve hızlanamama hız 11 hızlanma 8 olabilir..
    " 3 kişiyi çalımlarken gayet hızlı " ise bence hızı 13-14 olmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    servetin açık ara farkla kazanacağına bütün paramı yatırırım

bir genelleme vardır çok açıktır. uzun boylu uzun bacaklı oyuncuların hızı hızlanmasından kısa boylu oyuncularında hızlanması hızından daha iyidir.

carewi 50 metreden sonra yakalayamazsınız ama 10 metrede topla etrafında dolanırsınız bu hemen hemen her futbolcu için aynıdır.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri