Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Beyler şurda bir konu açmışız Ligin bütün istatistiklerini , sezonun panoramasını paylaşmışız , güzel tablolarla görsellik katmışız ama tek bir cevap yazılmamış. Bir eline sağlık falan gibisinden.. Ama iş Aurelio - M.Topal tartışmasına gelince maşallah acayip prim yapıyor .. Bu forumda tartışılmayacak şeyler prim yapmaz mı ?
Olmaz, olur mu hiç Fenerli biri Galatasaray'a laf sokmadan, sonra Galatasaraylı ona cevap vermeden? Burada çoğu kişi bir konu olsa da rakip takıma laf soksam derdinde. Ve bu artık gerçekten sıktı. Alttan alttan bir geçirsem, bir olay olsa da laf soksam diye konu açılmasını bekleyenler var. Faydalı olabilecek konularda tartışma çıkmaz ki, oraya neden mesaj atalım?

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
ben yerli oyuncuların milli takımda olmasından yanayım.Dolayısıyla Mehmet Topal,Fahri Tatan,Uğur İnceman,Güven Varol,Mustafa Sarp vs... bu oyuncular arasında kim formdaysa ben olsam onları alırım.
Şimdi bu konuyla bu mesajın ne alakası var? Aurelio Türk değil diye diyorsan, tekrar soruyorum bu konuyla ne alakası var? Daha önce bu çok tartışıldı ama yine konu açsak, birbirini yemek için bekleyen üyeler Aurelio'nun milli takımda oynaması konusunda da ortaya çıkacaklardır ve konu bir de populer olacaktır.