.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konuyla alakalı degil ama fenerbahcenin sanki ön liberoda sıkıntısı varmış gibi gösteriliyor.Mehmet aurelio türkiyenin en iyi ön liberosu değilmi?milli takımda ön libero oynuyor fenerbahcede de eskiden ön libero oynuyordu ama ne olduysa orta sahaya kaydı zico döneminde ve fenerbahcede bariz bir ön libero sıkıntısı yaşanmaya başladı.mehmet aurelio eski yerine dönse ve orta sahayada teknik bir oyuncu koyulsa daha iyi olucagını düsünüyorum.mesela devre arasında maldonado alınacagına aurelio koyulurdu ön liberoya orta sahayada teknik bir yabancı alınırdı.
bakın arkadaşlar yukardaki mesaj benim yazdıgım mesaj.ben fenerbahceliyim ve kendi takımımla ilgili görüşlerimi dile getirmişim.hic kimseye sataşma yok tahrik etme yok gördügünüz gibi
ama arkadaşımız ne cevap vermiş işte aşağıda
arkadasımız benim yazdıgım konudan tamamen uzak olarak bir cevap yazmıs ve tartısma dogmasına sebep olmustur.sordugu soruda komik üstelik kim demiş aurelio en iyi diye senmi?
hepimiz biliyoruzki aurelio en iyi diyen tüm spor basını spor kamuoyudur.türkiyede aurelio gibi ön libero olmamasından dolayı aurelio türk vatandaslıgına geçmesi sağlanmış ve türk milli takımına alınmıştır.bunun üzerine hala ne diye tartışma yapıyorsunuz?aureliodan iyi türk ön libero olsa brezilya uyruklu oyuncu emin olun mili takıma alınmazdı
![]()