Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Bence Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere olayı karıltırmak isteyenler var. Hakem kusura bakmayın dedi diyor, yahu ne için dedi acaba bunu neden söylemiyor? Kusura bakmayın hocam ben kuralları uyguladım demiş olamaz mı? Ertuğrul Sağlam'ın yarım yamalak söylediği şeyden nasıl hakemin hatalıydım dediğini anlarsınız ki?
Ben gerçekten şaşıyorum atılan mesajları okumuyorsunuz sanırım. Bakın kuralı tekrar yazıyorum, lütfen ilk golü bu kurala göre tekrar yorumlayın;
Kaleci topa eli veya kolu ile dokunduğundan topu kontrol altına almış sayılır. Topa sahip olmak kalecinin topu bilerek elle veya kolla kontrol etmesi durumunu da kapsar. Fakat hakem, kaleci bir kurtarış yaparken topu çeldiğinde veya topun kaleciden sektiğine kanaat getirirse bu durumda kaleci topu kontrol etmiş sayılmaz.
Ne diyor kural topu kucağına almasına gerek yok, eli ile dokunduğunda topu kontrol etmiş sayılır diyor. Ve buna itiraz eden herkese soruyorum ve net bir cevap bekliyorum, kalecinin kontrolündeki topa müdahale edebilir mi bir oyuncu?
1 beraberlik aldınız yıktınız ortalığı iyi ki bizim durumumuzda değilsiniz o zaman hükkümet istifaya gider götürürdünüz durumu. Dev aynasında gömreyin bence kendinizi, 3 maçtır Beşiktaş iyi oyun oynayamıyor ve bunun sıkıntısını yaşıyor bence.
Hakem de hakem diyen arkadaşlar, kuralı yukarıda yazdım, yok hala inat ediyorsanız futbolu bilmiyorsunuz, bu nasıl kural diyemesiniz, ofsayt kuralına neden böyle diyebiliyor musunuz ya da top çizgiyi geçtiğinde neden taç oldu diyebiliyor musunuz, elbette hayır. Bu pozisyonda fauldür, hiç tartışmasız.
Mesaj Yetkileri