umut bulutun yerine isaac ile başlaması lazım bundan sonra yattara sağ açık böle olması lazım.bugün şimdi trabzonsporun resmi sitesinden bakıyorum trabzonsporu karşılamaya binlerce kişi gitmiş havaalanına müthiş görüntüler vardı yattarayı omuzlara aldılar meşaleler yaktılar sevindiler tepindiler trabzon taraftarının büyüklüğünü gösterdiler helal olsun tarftarlara.
maça gelirsek galatasaray öle aman aman bir top oynamadı doğrusu 2 şans golü ile maçı kopardılar tabi bunda trabzonsporun kötü oyununuda sölemek lazım orta sahada yaratıcı futbolcu yok sezon başı zafer yelen transferi olsaydı iyi olurdu kanatimce.umut bulut için bişeler sölemek istiyorum taraftarlar onu çok seviyo neden mücadele ettği için koştuğu için devamlı golü kokladığı için ama dünkü maçta kaleciyi çalımlayıp topu dışarı atmanın hiç bir mazereti olamaz tekniği kıt olabilir ama bu maçlarda o pozisyonları atması lazım.dün serbest vuruşta boş kaleye dokunamadığı topu anlayabilirm beklemiyordu diyelim ama boş kaleye topu dışarı atmak bunu anlayamıyorum