Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..

Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?

İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .

Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.

Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Senin varsayımların cidden ilginç ama . Song tabikide kesecek topu kesmesinde gol mu yiyelim ? Yani maç sonlarında genelde ne denir ? Ah ulan Gökhan o gol nası kaçırdı vs. ama hiç gördünmü şu Song o topu kesmeseydi Baros kaleci ile karşı karşı kalacaktı ..

Zaten bu konuyu varsayımlara getiren de ben değilim.
    Varsayım varsayımdır öncelikle burada anlaşalım. Golü atsaydı, topu kesmeseydi aynı anlamlara çıkıyor. İşte sen Song kesmesin mi dersen bizde Gökhan atsaydı deriz işin içinden çıkılmaz. Suçlama olarak görme ancak varsayım işini ben başlatmadım desende sen başlattın. Biz maçın başında kaçırdık diyorsun. Yani atsaydık böyle olmazdı anlamına geliyor. İşte bazen A deyip B'yi kastedersin derken bunun gibi laflardan bahsetmiştim. Açık açık biz golü atsak maç böyle bitmezdi demiyorsun ama biz ilk dakikalarda golleri kaçırdık diyerek dolaylı olarak ima ediyorsun.

Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.

Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Kim hangi takımın fanatizmini yaparsa mesajı silinir. Kim kışkırtıcı herhangi bir mesaj atarsa silinir. Yine kim anlamsız bir mesaj atarsa silinir. Bu yöneticisi içinde böyledir, üyesi içinde böyledir. Gün gelir sizi tahrik eden birşeyi gözden kaçırabiliriz. Onuda rapor edersiniz gereken yapılır.

Bu forumda demeyeceğim çünkü her forumda bu durum vardır. Herkes kendi mesajı silindiğini sanır. Kişiye göre değil kurallara göre mesajlar siliniyor. Olaya bu yönden bakmak yerine ben mesajlarımda biraz dikkatli olayım dersek sorun kalmaz.

Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu konu hakkında sadece birşey söylemek istiyorum .. Bu konudaki 184 nolu mesaj inan sadece düzeltmeyle geçiştirilecek bir mesaj değildi bana göre .. Ayrıca o arkadaşında ilk vukuatı değildi .. Üstelik raporda etmiştim o mesajı ..
    Mesaj tarafından Dün Saat 21:10 itibari ile değiştirilmiştir.

Siz ne zaman rapor ettiniz bilmiyorum ama mesajın atılış zamanı 21:09 düzeltilme zamanıda tam tamına 1 dakika sonradır. Yani gereken müdahale yapılmıştır. Düzeltmeyle geçiştirilecek birşey değildi diyorsunda biz bu mesaja uyarı versekte vermesekte bu bizle mesajı yazan kişi arasındadır. Belkide düzeltmeyle geçiştirilmedi ve uyarı sistemi uygulandı. Bunu bilmediğinizden ötürü geçiştirilecek bir mesaj değildi ithamı ağır kaçıyor. Başlığın konusu bu değil ama sanki biri çok kötü bir mesaj yazmış ve sizlerde rapor etmenize rağmen müdahale edilmemiş gibi anlatıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Mesaj tarafından Dün Saat 21:10 itibari ile değiştirilmiştir.

Siz ne zaman rapor ettiniz bilmiyorum ama mesajın atılış zamanı 21:09 düzeltilme zamanıda tam tamına 1 dakika sonradır. Yani gereken müdahale yapılmıştır. Düzeltmeyle geçiştirilecek birşey değildi diyorsunda biz bu mesaja uyarı versekte vermesekte bu bizle mesajı yazan kişi arasındadır. Belkide düzeltmeyle geçiştirilmedi ve uyarı sistemi uygulandı. Bunu bilmediğinizden ötürü geçiştirilecek bir mesaj değildi ithamı ağır kaçıyor. Başlığın konusu bu değil ama sanki biri çok kötü bir mesaj yazmış ve sizlerde rapor etmenize rağmen müdahale edilmemiş gibi anlatıyorsunuz.
    bu konuda haklı olabilirsin .. O zaman şöyle söyleyeyim .. Umarım gerekli cezayı almıştır ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.
    Dostum benim kimseyi kışkırttığım falan yok. Maç öncesinde fark atacaz dediler ne yani birşey yazmıyacakmıyız ? Şimdi gelmiş yok Lincoln laubali olmasa 5 e kadar yolu vardı deniliyor. Benmiyim bu durumda kışkırtan ?

Maç sonu yorumuma bakarsan ne kimseyi kışkırtacak ne de Gs yi eleştirecek birşeyler dedim. Benim tek eleştirim Ersun Yanal ve Tolga idi.

İnsan bi yerden sonra sıkılıyor böyle cevap vere vere.. Uzatmayalım.

Mesaj Yetkileri