Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

    25 64.10%
  • Trabzonspor

    8 20.51%
  • Beraberlik

    6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Threaded View

  1. #25
    Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,941

    Default

    İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..

    Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?

    İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .

    Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    3-0 gibi bir skor yakalamışız, bundan öte rahatlık mı olur ? Lincoln lakayit olmasa kırmızıyı görmeseydi 5 e kadar yolu olurdu bu macın.

    3-0 da farklı ve net skor. İstedigimizi aldık.
    Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.

    Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
    Last edited by shamur1 : 20.Ekim.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •