Quote Originally Posted by shamur1 View Post
İyide kaç kez diyecem Arda idmanda o noktadan orta yapsın yada şut çeksin kaç tanesi acaba o şekilde kaleye girer ? yada 2.golde ki gibi Servet'in eline çarpması savunmanın , kalecinin müdahale edememesi vs..

Bunun adı rahat kazanmak mı ? Yoksa şans yanımızdaydı mı ?

İlk yarı bu 2 gol dışında kaç tane net pozisyonunuz vardı ki ? Bu kadar rahat Gs'ye karşı ilk yarıda Gökhan ve Umut ile net pozisyonlar bulduk .

Asıl takımınızı olduğundan daha güçlü gösteren sizlersiniz. Dedim ya dediğiniz kadar olsa Gs şuan lig lideri , Şl'de gruplarda olurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Siz hala olsaydı , etseydi lerdemisiniz ? O zaman Gökhan Ünal o golleri atsa , Umut boş pozisyonda dokunabilse , Ersun Yanal Isaac'ı çıkarmasa vs vs uzar gider.

Sanki diyoruz ki maçı biz hakettik , akıllı oynadınız kazandınız ama 5 e kadar yolu vardı bu maçın diyerek hala amacının ne olduğunu iyice ortaya koyuyorsun. Doğruya nasılsa size herşey serbest biz bişeyler yazınca ya silinir ya ceza alırız.
İlk defa maç yorumlarına bakayım dedim.Pek fazla ilgilenmem.Ama gördüğüm şuki maç bitmiş ve siz halen günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.Ts çok kaçırdı diyorsunuz.Kaçırmasaydı ? futbolun en kesin kuralı Atamayana atarlar bkz Steau İşaretlediğim yere gelirsem sabahtan beri yorumlarınızı okuyorum Shamur1 abi çok kışkırtıyorsun galatasaraylıları.Bi yorumlarını okursan ne demek istediğmi anlarsın Kimse Trabzon çok kötü takım vs demedi.Ama kaybetti ve halen şansa atılan 2 golden bahsediyorsunuz.Diyorsunki Arda oradan 20 tane orta açsa hangisi gol olurdu.Çok doğru? Şayet ceza sahası dışından atılan golleri tekrarlasak kaç defada bir girer ? veya kornerlerden atılan goller ? 10 tane korner kullanırsın biri girer.Futbol budur.Ceza sahası dışından atılan her gol şanstır.