Şimdi abi bende cevap vermek istiyorum;

Arda fiziksel olarak çok güçlü değil , hatta üç dört maç iyi oynadıktan sonra (şu aralar bu diyeceğime en güzel örnek) 1-2 maç savsaklıyor.Maçlarda ağır kalıyor , hakem ile fazla oynuyor.

Kondisyon olarak maçları genelde iyi bitiriyor o değer 10'un üstünde olabilirdi bence , ama dayanıklılık olarak sanırım ikili mücadele baz alınıyor o zaman 13 normal değer ama maç temposuna dayaklılıkta varsa bence 13 fazla gelir.

Arda'nın hızlı olmadığını ancak topu iyi sürdüğünü hepimiz biliyoruz.Bence hız değeri gayet yerinde ama hızlanma yani mevcut hızını bulma biraz artırılabilir.

Son zamanlarda kısa boylu olmasına rağmen kornerlerde etkili kafa vuruşları görüyoruz belki zıplama artırılabilirdi.Ayrıca Arda'nın duran top vuracak kadar zeki bir futbol anlayışı olduğuna katılmıyorum.Korner için verilen 13 değeri fazla.Zira kornerleri hep aynı noktaya aynı stil ile kullanıyor.

Servet'e değinmek istiyorum neden zıplama 19 iken kafa vuruşu 12 olmuş merak ettim açıkcası.

Teşekkürler.