Originally Posted by
balimers
taktiği takımımda denedim yaklaşık yarım sezon. yani sonuç alabilecek kadar uzun ama sürekli aynı golü yedim ve işler kötü düşmek üzereyim : )
takımım çok güçlü değil ama (çankırı belediye spor) diğer süper lig takımlarından da zayıf değilim.
içerde dışarda bi çok maçı kaybettim yediğim gollerin hepsi de aynı. rakip kanattan çizgiye iniyo orta açıyo ve gol.
2011 yılındayım.
bunu bi türlü engelleyemedim..
iki bekim de wederson seviyesinde yani orta halli çift taraflı bekler.
beklerin alan daraltmasını kaldırmak iyi bi seçenek olabilir mi sizce?
Beklerin alan daraltması zaten yüksek değil. Eğer ligde kötü durumdaysanız maçlara kontra taktiği ile de çıkabilirsiniz. Biraz sabretmenizi öneririm. İlk mesajda denenleri, paketi ve antreman paketini tam olarak kullandığınızdan emin olun. Ayrıca takımda kullandığınız oyunculara göre yaratıcılık serbestliğini ve maç içinde tempoyu değiştirin.

Originally Posted by
ForeverFener
Taktikteki 2.sezonumu da geçirdim.İlk sezonun görüntülerini de koymuştum.Bu sene görüldüğü gibi Türkiye Kupasını ve kılpayı farkla da olsa şampiyonluğu aldık.Fakat hala daha Uefa da secon knockout round u aşamadık

Kadro da da büyük değişiklikler yapmadım ama avrupadaki hedeflerime ikinci sezonda da ulaşmış degilim.Bir de taktikle ilgili gözlemledigim şey büyük takımları mağlup edebiliyoruz fakat uzun vadede pek işe yaramıyor.Uefadaki grubumda Juventus vardı ilk maçımda yendim ikinci maçta beraberlikle bitti.Galatasaray ı ve beşiktaşı her iki maçta da yendim trabzonu da yendim fakat kılpayı alabildik şampiyonluğu.Saçma puanlar kaybettik.Ama asıl istediğim avrupa kupası işini napıcam İlhancım

Yorum bekliyorum...
Rakipler kapandığında sorun yaşıyor olabilirsin, derbileri kazanman gayet güzel. Benfica'ya şanssız bir biçimde elenmişsin ama takımın oturduğu ortada. Takım atak yapmakta sıkıntı çekerse hemen atak isimli taktiğe dön. Taktik değişiklik yapmaktan asla çekinmeyin. Maç içinde her an birşeyler kötü gidebilir. Artık FM'de plug-play taktik kalmadı. Modifikasyonlar tabii ki gerekli.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi