Originally Posted by
TaYLaN
Abi 9.2.0 için çıkaracakmısın yoksa bunu kullanalım mı 9.2.0'da?
920 için ayrı bir taktik çıkacak. Bunu kullanmayın diyemem ama başarılı olmazsa da yapabileceğim birşey olmaz çünkü 901 taktiği bu taktik.

Originally Posted by
The Dark Lord
hocam taktik iyi güzelde bu taktiği galatasaraylılar sevmiyecek. çünki takımın inanılmaz kanat adamları var orta tarafda güçlü ama arda yı mesela ortaya çektiğin zaman tam olarak verimli olamıyor. ben bu taktiği amr ve aml olarak değiştirdim bi kaç modifeye yaptım güzel oldu

Arda sağ veya sol MC olarak oynar. Lincoln forvet arkası oynar. Kewell da substitute olur. Değişimli oynar. Bol alternatifli bir kadro olur. Başarılı olur Galatasaray bu taktikle.

Originally Posted by
ForeverFener
Birkaç sorum olacak,belki böyle gereksiz sorular sormayın diceksiniz ama sormadan da yapamıycam

Gol yedikten sonra atak taktigine geçmemiz mi daha uygun olur yoksa tempoyu arttırmamız mı ? Aynı şekilde gol attıgımızda da kontra atak taktigine mi geçelim yoksa tempoyu mu azaltalım bunları neye göre yapalım bi açıklarsanız güzel olacak.Taktik 2.sezonumda biraz daha verimli oldu oyuncular da alışınca.Şimdiden teşekkürler sezon bitince ss leri koyucam...Ha bide unutmadan Baptista yı aldım sene 2011 0 a verince inter bana şüphelendim ama acaba çok mu kötü oynuyor ?
Gol yediğinizde atak taktiğine geçin. Gol attığınızda hemen kontraya geçmeyin. Bakın, ilk mesajda herşeyi açıkladım. Skorun yeterli olduğunu düşündüğünüz az kontraya geçin. Mesela Barça deplasmanında gol attığınız zaman kontraya geçin. Ama bunu başka basit maçlarda öne geçtiğiniz zaman yapmayın hemen. Son 15 dakika yapın.
Baptista tam taktikte bir joker olur. Sağ-sol Mc ve AMC oynar.

Originally Posted by
prceXtu
S.a abi sence kadrom nasıl bu taktiğe göre ?

Taddei sol MC olmaz. Ayrıca Baptista sağ FC olmaz. İlk mesajda herşeyi net açıkladım. O açıklamalara uygun adamlar yerleştirebilirsiniz. Ben olsam Arteta'yı forvet arkasına alırdım. Baptista sol MC oynardı. Vucinic de sağ FC'de oynayabilir.
Ayrıca Love sol FC olamaz. Sol FC Vucinic olmalı. Yanına Love'ı koyun. Arkalarına Arteta. Arkalarına Baptista-De Rossi-Aguliani (Perrotta). Süper oynar takım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi