Manisanın ikinci yarı başladığından beriki son 3 maçınıda izleme fırsatım oldu...keyifle izliyorum ..

buhafta karşılarında malatya vardı..

Maçın ilk yirmi dakikasını seyredemedim ama sonrasını dikkatle takip edebildim..geçen haftaki maç içinde yazmıştık bu hafta içinde aynen devam..Ligin ikinci yarısını rafael fırtına gibi başladı..ATTIĞI İKİ GOLÜ ÖZELLİKLE İKİNCİSİNİ ÇOK BEĞENDİM üSTADLARLA KONUŞUR jumpingini ve headingini bir gözden geçiririz ama belli bir süreklilik arzederse bu kafa vuruşları tabi...

manisa bolu maçından farklı olarak malatyaya karşı daha saldırgan ve etkiliydi...Güvenin kanatta değilde ortada oynaması takıma da kendinede yarıyor..Çizgide bolu maçında yaptığı hataları ortada daha az yapıyor..Çok tekniği olmayan ama mücadeleci bir oyuncu ...posizyonu DR MR VE DMC olması muhtemel..uzun taç atışlarını ise bilmeyen yok...

haftalardır izliyor olmanın da verdiği cesaretle Sezer le ilgili konuşmak istiyorum..FM de Sezerin zaten iyi bir profili ver iyi bir ca sı var...çok iyi de irdelenmiş bir oyuncu

öte yandan mevcut oynadığı lig şuan için Sezere hafif geliyor..sahanın her yerinde oluşu attığı ve kstiği enfes paslar..sürati becerisi duran topları kullanması ile ve herşeyiyle şuan için bana göre 1. ligin en klas orta saha oyuncusu ...

yalnız Sezer için hakikaten bu lig biraz hafif kalıyor...bu oyuncunun süper ligde neler yapabileceğini gerçekten çok merak ediyorum..bu futbolunu geliştirir ve süper ligde de aynı şekilde oynarsa gerçekten büyük bir yıldız geliyor türk futboluna...

manisa bu sene çıkacak gibi görünüyor ama az bir ihtimalle aksi bile olsa süper lig takımlarının manisanın kapısını çalacağından ve Sezerin gelecek yıl için süper ligde olacağından şüphem yok..

şimdi bu yazıyı okuyan ama manisayı fazla seyretmeyenler beni anlamakta zorlanır..ama Sezer öyle bir oyuncuki ...

ne istersen mevcut biraz fiziği zayıf öte yandan...Sahanın her yerinde sezer ...Sağada koşar sola da koşar Geriden gelip top alır ..uzak mesafeden harika ortalar açar bütün duran topları kullanır nefis frikikler kullanır...

şuan için zevkle izlemeye devam edeceğiz ama yıl sonu profili çok çertefilli geçecektir..Özellikle ben diyorum Manisanın araştırmasında Erola buraka özellikle diyeceğim..bu çocuk 150 PA dan aşağı hayatta yapılamaz fazlasını bilemem...

takımın diğer yönlerine bakarsak tolga gittikçe oturuyor defansa yavaş yavaş ileri çıkmalarada başladı...

ferhatta ayrı bir yıldız....istikrarlı ne yaptığını bilen ..ayrıca bir iki pozisyon güzel kanat ortalarıda yaptı...

ayrıca hüseyin defansta gayet beğeniyorum...gencecik bir oyuncu ve çok gelecek vaad ediyor bana kalırsa...

Raffael zaten yazımızın başında belirtmiştirk çok çok formda...

manisa bu haliyle süper ligin en büyük favorisi...

zaten onlardan sonraki en iyi kadroya sahip Rizenin çok kötü başlaması Karşıyakanın ise üstün formuna rağmen Manisayı ilk ikiden edebilecek bir kadroya sahip olmaması..diyarbakırın içinde bulunduğu durum...Şuan için Kasımpaşa ve Manisayı rahatlatmış durumda...

G