1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Manisaspor

Hybrid View

Yiğit Gökoğlan'ın kumaşı iyi ancak büyük özveriyle çalışması lazım.İyi bir futbolcu olması için gelişimini uzun bir sürece yayması şart.
    Bence Yiğit İncedemir potansiyeli daha yüksek bir oyuncu.Türk Futbolu ön liberoda harika bir oyuncu kazanabilir.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Yiğit Gökoğlan'ın kumaşı iyi ancak büyük özveriyle çalışması lazım.İyi bir futbolcu olması için gelişimini uzun bir sürece yayması şart.
    Bence Yiğit İncedemir potansiyeli daha yüksek bir oyuncu.Türk Futbolu ön liberoda harika bir oyuncu kazanabilir.
    incedemir yeni bir oyuncu değil aslında 5 sezondur göz önünde olan ama bir türlü gelişim gösterememiş bir oyuncudur... ilk olarak 18 yaşındayken izmirsporda 2.ligte forma giymeye başlamıştı, o dönem de ben dahil bir çok kişi 18 yaşındayken bu adam böyleyse 2-3 sene sonra tabir yerindeysen hayvan ogibi olur demiştik ama yiğit belki şans verilmemesinin etkisiyle bir türlü gelişmedi, gelişemedi. izmirspor daki ilk çıkışının ardından iyi bir paraya o zaman ki adıyla 2.lig A kategorisine yeni çıkan KSK ye geldi (180 milyar gibi bir bonservisle)... ama KSK de 2 sene boyunca doğru dürüst forma giymedi, sadece sezon sonlarında takımın ligte şansının kalmadığı maçlarda forma giyebildi. açıkçası o maçlardan da pek bişiy anlaşılmadı. ama geçen senenin başında levent hoca (izmirspor da yiğit i A takıma alan hocadır) adanademir e giderken onu da yanına aldı ve oynattı ama açıkçası adana demir de oldukça vasattı, hatta levent hoca takımı yarı yolda bıraktıktan sonra yerine gelen metin hoca yiğitte pek ısrarcı olmadı, oynatmadı. bu sene başında levent hoca deyim yerindeyse manevi oğlunu hemen manisa ya aldırdı ve ısrarla ilk 11 de kullanıyor genelde... kabul etmek gerekir ki yiğit geçen seneden daha iyi performans gösteriyor ancak süper lig seviyesinde geçerli bir oyuncu olacak becerilere pek sahip değil, çünkü hala ilk çıkışını yaptığı dönemdeki gibi tek yönlü oynamaya devam ediyor, ofansif anlamda katkı sağlamaktan uzak (uzaktan iyi vurur aslında), hala sorumluluk almaktan uzak oynuyor... özetle yiğit konusunda ben pek iyimser değilim, bank asya için geçerli bir oyuncu olabilir ama süper ligde şansının olduğunu pek sanmıyorum (levent hoca bir kıyak çekerse o ayrı)...
    puerta kalbimizde...

Geçen sene Adana Demirde 31 maçta oynadı diye hatırlıyorum.Gayet te şans buluyordu diyebilirim.Bunun yanında mücadeleci oyuncu kimliğini biraz daha geliştirirse ki ben o potansiyeli görüyorum, Fatih Hoca'nın 2.Lig gözdelerinden biri olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Geçen sene Adana Demirde 31 maçta oynadı diye hatırlıyorum.Gayet te şans buluyordu diyebilirim.Bunun yanında mücadeleci oyuncu kimliğini biraz daha geliştirirse ki ben o potansiyeli görüyorum, Fatih Hoca'nın 2.Lig gözdelerinden biri olabilir.
    hacım levent hoca takımı bitime 10 hafta kala yarı yolda bırakmıştı... zaten bende levent sürekli oynattı ama levent gittikten sonra daha az tercih ediliyor duruma geldi demeye çalıştım, tabi ki herkesin farklı görüşleri olacaktır oyuncular hakkında ama yiğit i 5 senedir tanıdığım için bende kendimden emin konuşuyorum, yiğit süper lig seviyesinde anca yedek olur bence... ama tabi bekleyip görmek lazım, büyük ihtimal manisa bu sene çıkıcaktır, seneye izleyip birlikte görürüz...

bana sorarsan şu an süper ligte iş yapacak düzeyde (gittiği takıma doğrudan katkı sağlayacak) ortasaha oyuncu sayısı çok fazla değil; merter, cihan yılmaz, ferhat kiraz, erhan küçük dışındaki oyuncular pek bu düzeyde değiller bence...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Merter ve Yiğit'i altyapılarından itibaren tanıyorum.Pek fark olmadıklarını düşünüyorum aralarında yetenek olarak ama Merter'in özgüveni yerinde daha olgunlaşmış bence.

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    bana sorarsan şu an süper ligte iş yapacak düzeyde (gittiği takıma doğrudan katkı sağlayacak) ortasaha oyuncu sayısı çok fazla değil; merter, cihan yılmaz, ferhat kiraz, erhan küçük dışındaki oyuncular pek bu düzeyde değiller bence...
    Sezer Öztürk,Murat Akın gibi oyuncuları da unutmamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Sezer Öztürk,Murat Akın gibi oyuncuları da unutmamak gerek.
    unutmuşum...
    puerta kalbimizde...

Mesaj Yetkileri