-
makalele81 ne iş yaparsın bilmem ama ben seni garson farzedicem. hizmet sektöründe sürekli güler yüzlü olmak zorundasındır. Her durumda sürekli sırıtman lazım.İlerde evlendin diyelim. Allah göstermesin karın seni boşadı!
Profesyonelsinya sırıt bakalım!
yada Allah göstermesin karın vefat etti hadi bakalım sırıt sırıtabiliyorsan!
Yorum yaparken bence biraz daha duyarlı olalım arkadaşlar. Yok lampard gol atmış demekle olmuyor bazı şeyler. o lampard bu guiza sen makalele. herkesin yapısı bambaşkadır.
Ben koyu bir Fenerbahçeliyimdir. Maç kaçırmam. Guiza gol kaçırdığı zamanda gram sinirlenmem. Çünkü hata onda değil. Ailevi sorunları olduğu için kendini maça veremiyor. Hata Guizayı maçta oynatan teknik direktörde.
Ben olsam Guizanın uçak biletini kendim alır verirdim. Git İspanyaya sorunlarını hallet gel derdim. Onun yerinede Semihi oynatırdım.
Ancak ben böyle düşünüyorum. Yukarda söylediğim gibi. Ben farklı Aragones farklı makalele çok daha farklı.
Konuya gelince yanlış anlaşılmasın ben guiza hakkında özellikler düşürülmesin falan demiyorum. Gerekiyorsa düşürülsün. Ancak guiza profili yaratılırken bu sorunlarıda aklınıza getirin.
Son olarak İspanya gol kralı yeteneksizse sana göre yetenekli futbolcu kimdir çok merak ediyorum.
Mesaj Yetkileri