Originally Posted by
makalele81
Beni garson farzetmen garip bir örnekleme olmuş,gereksiz bir örnekleme yani.Sen Top Class bir yerde garsonsan sana izin verilmemişse üzülmek için üzülemezsin,Guiza gibi bir adam Fenerbahçe'ye gelmiş yaptığı 2 olumlu hareket yok boş boş koşmaktan başka?
Aragones kafasında kalıp düşünceler olan garip bir teknik adam onu hiç tartışmam bile.Olay Guiza'nın özellikleri değil onu savunma şekliniz bu benim sizi anlamlandırmamı gerektirmiyor.Guiza'nın psikolojik sorunları var ondan gol atamıyor.Banane?Böyle bir mantıkmı var?Bu olayla şahsımı ilişkilendirip örnek göstermenede anlam veremedim.Ben Guiza'yla aynı durumda değilim bu durumda benim üzerimden örnek veremezsin.
Bu arada Ege Üni Besyo Futbol Antrenörlüğü'nde sıradan bir öğrenciyim,8 yaşından beride bazı takımlarda futbol oynamışlığım var,birçok panele,seminere katılmışlığım var vs.. Beni garson farzederek moral konusunda verdiğin örnek için bundan bahsettim ukalalık olarak görülmesin.
Guiza'nın özelliklerine kastım yok ama bu profili haketmiyor.Oyunda yerden etkili,havadan etkili,hızlı,bitirici,durdurulması imkansız bir Guiza var ama bu özelliklerini sürekli kullanamamasının nedenini sürekli psikolojiye ve soğukkanlılığa bağlamak kusura bakmayın ama çok inandırıcı değil,böyle birşeyi kimse kabul etmez.
Guiza gerçekten yetenekli bir forvet olsaydı daha iyi bir ligde daha iyi bir takım onu transfer edebilirdi.Aragones faktörüde bir derece etkilidir tabi.
Zaten bu konuda anlaşmamız zor,çok farklı açılardan bakıyoruz olaya çünkü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Absürt bir takımmı? Bundan sonra karşılık oalrak birşey yazmama gerek yok sanırım.
Guiza bahsi geçtiği gibi gerçekten çok yetenekli bir adam olsaydı kariyerinin ilerleyişi çok farklı olurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben hala hak veriyorum çünkü bu araştırmaya yazılan her mesaj değerli ve önemlidir,böyle düşünen fanatiktir,saçmalıyordur.