-
Ben yazdıklarımın yapılacağı konuşmasını daha önce yaptım zaten,bunun için teşekkürde ettim,yine ederim.Ne yazdım yukarıda? Oyun TSL açısından şuan oynanabilecek en iyi seviyelere çıkıyor 1.5 yıldır,fakat bunun yanında sürekli eksilerde dolaşmakta var,bunun en başındada x oyuncunun profili y oyuncunun millilik bilgisi z oyuncunun Ca/Pa'sı gelir,bunu değerlendirme şeklinizin tamamının olmasada bir kısmının yanlış olduğunu o yanlış kısmında araştırma forumlarında yazanların araştırmacıların sabit fikirlerinin değişmemesinden kaynaklandığını genelerin değil,yerelin görüşünün alındığını anlatmaya çalışıyorum.
Yoksa benim söylediklerimin birçoğunu yapıldığının farkındayım,araştırma forumunda yazılanlar için mesajlarıma karşılık teşekkürde ettim.
Fakat bu demek değildir ben benim yazdıklarım yapılmadı diye böyle konuşuyorum,asla bu youn kişisel bir gösteri yada başka birşey değildir,genelden bahsediyorum,ondan,bundan,şundan.
Ben datayı inceleyip yine gerekli olan şeyleri yazarım,eksiği eleştirir,doğruyuda takdir ederim fakat şu üslup olayını bir aşın artık,herkesin tarzı farklıdır,ben içi boş cümleler kurmaktansa susmayı tercih ederim,yazıyorsam boş şeyler yazmak istemediğim için yazıyorumdur.Buda kşisel bir düşüncedir,anlamanızı beklemiyorum şuan için.
Mesaj Yetkileri