Quote Originally Posted by ridvanv View Post

bjk=gs>fb

sol kanada baktigimda arda>tello>ugur boral .
gs>bjk > fb

sag kanatta ise bana gore 3 takim arasinda pek fark yok galatasaray da kewell oynuyor baris oynyuor sabri oynuyor besiktasta holosko, serdar ozkan ekrem fenerbahcede kazim deivid oynuyor. dedigim gibi 3 takim arasinda cok bir fark yok

gs=bjk=fb

birde forvetlere bakalim.
besiktas: holosko bobo nobre
galatasaray:nonda baros umit
fenerbahce: semih guiza ilhan.

3 takimda genel olarak tek forvet oynuyor ve fb de semihin ciktigini dusunursek 3 takim arasinda hic bir fark yok(bobo=baros=semih). ama alternatiflere gelirsek 3 takim arasindaki bariz fark ortaya cikacaktir saniyorum. nobre holosko>nonda umit>guiza ilhan diyorum. bunun sonucuda

bjk>gs>fb.

genel olarak da bunun sonucunda galatasaray ve besiktas kafa kafaya ,fenerbahcede bu 2 takimin gerisinde geliyor.

umarim anlatmak istedigimi anlatmisimdir her turlu tartismayada acigim.
Herşeye katılırım ama bunlara katılmam. Arda açık ara Tello ve Uğurdan daha iyi oyuncudur.

Gelelim sağ kanat konsuna. Verimlilik olarak bakarsanız Kewell ilk yarı itibariyle çok iyiydi. Ama Serdar Özkan - Ekrem - Holosko , Deivid'in yaptıklarını yapabileceğini düşünmüyorum.

Bu takım sıralamanda çok yanlış. Hep yapılan kariyerlerde gördükki Galatasaray - Fenerbahçe genelde ilk 2 sırayı alan takımlar oldu. Taktiksek olarak sizin kullandığınız oyuncularla değişiklik tabikide olacaktır. Şöyle birşeyde var Delgado bütün sezon bende 8 gol atarken ( benim deneme kariyerimde ) Hayrettin abi oynarken ( Beşiktaş'ı yönetirken )18 gol atmış. Maç motorunda Galatasaray = Fenerbahçe > Beşiktaş olarak geliyo sıralama.