1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2. MAÇ

MAÇ ÖNCESİ

İskenderun'da oynanacak maçın favorisi konuk Bursaspor.
    Karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemi Hakan Sivriservi yönetecek.

Maç öncesinde İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri
    "iyi olan kazansın, Samet Aybaba iyi bir teknik direktör ve Bursa ile her türlü başarıyı hakediyor" yorumunda bulundu.

KADROLAR VE TAKTİKLER

Maçın 11'ini oluştururken biraz riskli davrandım. Catanzaro gibi genç bir kaleciyi daha gelir gelmez kaleye geçirmem riskli bir seçimdi. Diğer iki yeni transfer Hills ve Mohamed'ide ilk 11'e aldım.

Bursaspor taktiksel diziliminde özel önlem almamız gereken ilk isim forvet arkasında oynayan Gökhan B. hiç kuşkusuz. Gereken önlemleri alarak maça başlayacağım ama işler beklediğim gibi gitmezse Hilss'i önliberoya, Moritz'i ise forvet arkasına çekerek rakibin diziliminin aynısına geçebilirim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Sivok Süper Oyuncu Bence Abartılmayı Hakediyor Canım Kardşim

Donkor'un Aşırtma Olarak Attığı Golden Çok Kendi Yarısahasının Ortasından Rakip Ceza Sahasına Doğru Attığı Topsuz Alandaki Deparı Çok Mükemmel Harika Bir Koşu Yapmış Gollede Süslemiş Bu Güzel Deparı
    Aynen, zaten o depara özellikle dikkat çekmek istedim. Bu arada daha önce söyledimmi bilmiyorum ama sende olmasan hiç bu kadar uğraşmam heralde. Çok sağol yorumlarını eksik etmediğin ve beni yalnız bırakmadığın için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by verletzen View Post
    Böyle Kariyer Anlatman Çk ilgi çekici oluyo özellikle bjk maçında golleride gostermen flln çok ilgi çekici gerçekten kariyerinin taki***isiyim ilk sezondan itibaren çok iyi gidiyosn başarılar
    Sessiz takipçilerimizde varmış teşekkürler, beğenmene sevindim. O zaman aynen devam, güzel golleri paylaşmaya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gece kuşları birer birer ortaya çıkıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    O zaman size bir kıyak geçeyim, son maçımın ekran görüntüleri geliyor.
    Bakalım beğenecekmisiniz
    Last edited by Walter Sakana : 01.Temmuz.2009 at 08:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri