İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
2010/11 SEZONU SONU GENEL BAKIŞ
ve SON GELİŞMELER
(SEZON KAPANIŞI)
Taraftarlar Tarafından Seçilen İskenderun DÇ'de Yılın Oyuncusu
Türkcell Süperlig Yılın Oyuncusu Adayları Arasına Giren Oyuncumuz
Türkcell Süperlig Yılın Genç Oyuncusu Adayları Arasına Giren Genç Oyuncumuz
Fatih Atik Ayrılmak İstiyor !
İskenderun Demirçelikspor'un başarılı kanat oyuncusu Fatih Atik, geride kalan 2 sezonda klübe verebileceği herşeyi verdiğini düşündüğünü ve artık kariyerine daha büyük ve hedefleri yüksek bir takımda devam etmek istediğini açıkladı.
Bu gelişme sonrası takımın teknik direktörü Gabi Huri oyuncusuyla görüşerek "Endişelerini anlıyorum. İskenderun DÇ olarak senin hedeflerine uygun büyük hedeflerimiz var ve sana ihtiyacımız var, kalmanı istiyorum." dedi.
Bu görüşme sonrası fikir değiştiren yıldız oyuncuda teknik direktörünün sözleri karşısında, klübün hedeflerine ulaşmasına katkı yapmak istediğini ve kalmayı düşündüğünü açıklayarak geri adım attı.
Neca İlk 11'de Oynamak İstiyor !
Bir diğer gelişme ise kadro dışı bırakılan Neca ile ilgili yaşandı.
Geride bıraktığımız sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli oyuncu, hayal kırıklığı yaratan performansının ardından kadro dışı bırakılmıştı.
Önceki gün ilk 11'de oynama istediğini belirten basın açıklaması yapan Portekizli oyuncuya Gabi Huri'nin tepkisi sert oldu.
İDÇ teknik direktörü Neca'yı kadroda düşünmediğini ve satış listesine konulduğunu açıklayarak "istediği takıma gidebilir" dedi.
Teknik direktörünün bu sert çıkışı sonrası Neca ise tekrar basın yoluyla bir özür açıklaması yaptı.
VE TÜRKCELL SÜPERLİG 2010/11 SEZONUNA NOKTAYI KOYUYORUZ.
İYİSİYLE, KÖTÜSÜYLE 3. SEZONDA BİTTİ...