1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Ama biraz "görmemişler" gibi transfer yapmışım, tüm yeniler gelince anladım
    Takımda 24 tane falan yabancı var bu sezon oynatmayı düşündüğüm yabancıları ayıklayınca bile 12 tane çıkıyor

8 yabancıyı çok iyi seçmeliyim, bakalım hayırlısı.

Maaş bütçemide 2 katı aşmışım, bu sene kadro iyi ama diğer sorunlar baya zorlayacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Artık transfer düşünmediğim için kalan transfer bütçemi kullanarak maaş bütçemi arttırmayı düşünüyorum. çünkü 2 katı aşmış durumdayım maaş bütçesini. Demin baktım 350bin civarına çıkıyor bütçe ayarlaması yaptığımda, mevcut maaşlar ise 500bin küsür. Listedeki oyuncuları satıp birkaç oyuncuyuda maaşı karşı tarafın ödeyeceği şekilde kiralık gönderdikmi durumu düzeltebiliriz gibime geliyor.

Transferler için yorumları bekliyorum, sende bir Rus oyuncunun peşindeydin ben Ukraynalı bir canavar buldum nasıl ama Kokoev?
    Bakarken Yoruldum Transferlere Hocam Sen Nasıl Dayandın Kadro Sıfırdan Kurulmuş Bayağı Bir Sıkıntı Olur İlk Zamanlarda Hocam Hayırlısı En Az Kayıpla Atlatman Lazım
    Senin Regenler Çok Süper Çıkıyor Hocam Ya Bende Bu Kadar Çıkmıyor Regenlerin Özellikleri Hele O Kokoev Tam Bir Dünya Yıldızı Gibi Bişey En Fazla 1 Sene Bile Kalmaz Büyük Takımlar Düşer Peşine
    Oyunda Kalması Gereken Yabancılar Bence Şunlar Olmalı; Kokoev,Roland, Pablo, padoin ve manon bence yeni transferlerinin arasında mutlaka bu sezon oynat hocam bunları
    Bu arada syyla'nın durumu noldu hala gitmek istiyormu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5 Yabancıya ilaveten syyla katanzaro ve munakata ile 8 doldur hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Temmuz.2009 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri