İlk haftaları biraz kötü de olsa atlattık sonunda. Ben takım toparlanamaz diye korkuyordum, Squad Harmony hala vasat ama neyse ki son maçlarda biraz toparladık. İnşallah bu form devam eder bi süre yenilmezlik serisi yakalarsak ligi ilk 8 de bitirme şansımız artar.
Dediğin gibi lig zevkli geçiyor, takımlar çok güzel transferler yapıyorlar. Buda hem zorluğu hemde oyunun zevkini arttırıyor.
Kupada ise ne olur bilemem, sezon başında kupa primini en düşük yaptım gene, oyuncular lige asılsın diye. Gruplara kaldık, bi GS var grupta güçlü olarak, çıkma şansımız yüksek bi terslik olmazsa.
Kırıkkale Bank Asya 1.ligde, şimdilik iyi gidiyorlar gibi. Senin için ekran görüntüsü aldım
İnşallah çıkarlar, sayende gönül bağımız oldu Kırıkkale ile
Bak aynen dediğin gibi olduDenizli maçı ile bi çıkış yakaladık bakalım. İnşallah devamını getirebiliriz. Desteğin ve yorumların için sağolasın
Teşekkürler
Valla ilaç gibi oldu Sivas maçı, onuda kaybetseydik zor toparlardık. Teşekkür ederim, siz yorum yazdıkça dahada iyi bir anlatım yapmaya çalışıyorum
Teşekkürler, İnşallah dediğin gibi olacak, şu ilk yarıyı bi atlatırsak en az kayıpla, ligide iyi bir yerde bititrebiliriz tahminimce. İstatistiklerde fazla gözüm yok, şampiyon olalım yetertabi daha erken, şampiyonluğu seneye düşünmeye başlayabiliriz ancak.