1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Genel Olarak Sezon Hazırlıkları Kampı Çok İyi Geçmiş Takım Uyumu Kısa Sürede İyi Seviyeye Gelir Yeni Asistan Hocam Takıma Çok Şey Verecektir Eminim Bundan.
    Sezon Değerlendirmesini Harikulade Müthiş Yapmışsın Gerçekten Takımı Yaşamışsın Çok Güzel Başarılar Göreceğiz Abicim Bundan Son Derece Eminim Takımdaki O Havayı Öyle Bir Yansıtmışınki Kendimi Canlı Gazete Okuyorum Sandım Tek Kelimeyle Şahane Süper Ötesi Başka Söyleyecek Kelime Bulamıyorum.
    Fikstür Çok Ama Çok Şanssız Gelmiş Dediğin Gibi Sıfırdan Kurulan Bir Takım Bu Fisktürü Zor Kaldırır Trabzon Galibiyeti Bu Fikstürde Künefe ve Bici Bici Tadında Olmuş
    Ligde de Gerçekten Çok İyi Oyuncular Gelmiş İyi Oyuncuların Olduğu Lig Heyecanlı Geçer Zevkini Çıkarmaya Bak Canım Kardeşim
    Karabük Maçında da Vasat Olmuş Takımda Hala Sorun Var Bu Arada Fatih Tekkenin Karabükte Ne İşi Var Onu Anlamış Değilim

Yeni Sezon Açılışı Tatsız Başlasada Güçlü Rakipleri Aradan Çıkarttığın İçin Artık Daha İyi Oynarsın Hocam 10.Haftadan Sonra Takımda Gözle Görülür Bir Değişme Olacağı Şüphesiz Çünkü Çok İyi Bir Takım Bu Takım Rahat Orta Sırada Bitirir Bu Sezon Avrupaya Bile Giderse Şaşırmam Kupada da Biraz Bu Sezon Asılmanı İstiyorum Hocam Sonuna Kadar Gidebildiğin Yere Kadar Git
    Bizim Kalede Bank Asyada Ara Ara İyi Giderse Takım Hakkında Bilgi Bekliyorum Senden Hocam Güzel Haberlerini Bekliyorum Seneye Belki Süper Ligde Rekabet Yaşarız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada Gruplar Garanti Ters Bişey Olmazsa İyi
    Denizli Maçı Biraz Kısır Olmuş Ama Yine 1 Puan İyidir

İlk haftaları biraz kötü de olsa atlattık sonunda. Ben takım toparlanamaz diye korkuyordum, Squad Harmony hala vasat ama neyse ki son maçlarda biraz toparladık. İnşallah bu form devam eder bi süre yenilmezlik serisi yakalarsak ligi ilk 8 de bitirme şansımız artar.

Dediğin gibi lig zevkli geçiyor, takımlar çok güzel transferler yapıyorlar. Buda hem zorluğu hemde oyunun zevkini arttırıyor.

Kupada ise ne olur bilemem, sezon başında kupa primini en düşük yaptım gene, oyuncular lige asılsın diye. Gruplara kaldık, bi GS var grupta güçlü olarak, çıkma şansımız yüksek bi terslik olmazsa.

Kırıkkale Bank Asya 1.ligde, şimdilik iyi gidiyorlar gibi. Senin için ekran görüntüsü aldım
    İnşallah çıkarlar, sayende gönül bağımız oldu Kırıkkale ile

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Fenerbahçeye 2-0 dan maç vermek çok kötü olmuş.Karabük maçda felaket ama toparlanmanı bekliyoruz.Denizli maçı toparlanma yolunda güzel bir maç olacak inşallah
    Bak aynen dediğin gibi oldu Denizli maçı ile bi çıkış yakaladık bakalım. İnşallah devamını getirebiliriz. Desteğin ve yorumların için sağolasın

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Anlatımın çok güzel hocam .
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Abi Sivas maçı çok iyi olmuş .Çok güzel kariyer anlatımın var gerçekten tebrik ederim

Valla ilaç gibi oldu Sivas maçı, onuda kaybetseydik zor toparlardık. Teşekkür ederim, siz yorum yazdıkça dahada iyi bir anlatım yapmaya çalışıyorum

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi yerdesin, takım uyum sağladıkça özellikle içeride maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sen de o istatistiklerde zirveye geleceksin bir gün inanıyoruz.
    Teşekkürler, İnşallah dediğin gibi olacak, şu ilk yarıyı bi atlatırsak en az kayıpla, ligide iyi bir yerde bititrebiliriz tahminimce. İstatistiklerde fazla gözüm yok, şampiyon olalım yeter tabi daha erken, şampiyonluğu seneye düşünmeye başlayabiliriz ancak.
    Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 07:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri