Quote Originally Posted by nannar View Post
o zaman çok bilmişlik yapmış olurum daha çok soru cevap şeklinde olmalı diye düşünüyorum...benim de merak ettiğim konular var... mesela diziliş olarak FM 2009'da hangi dizilişler sizi en çok başarıya ulaştırdı?
kendi evimde kullandıgım bır dızılıs war su anda kendı evımde valencıa ıle 19 macta 17 gb 2 beraberlıgım war daha once gs ıle denedım ve sahamda sdc 1 maglubıyet aldım..ama kadroları ıyı kurdugumu dusunuorum ve su anda

4 defans dc ler geri ok ve mantalıte full defans
1dl 1 dr ılerı ok (orta acma sık sık top gonderme sık sık)
1 dmc (duruma ve macına gore ılerı ya da gerı ok)
1 aml 1 amr(top surme sık sık ılerı ok orta acma sık sık orta hedefı target man)
1 amc(top surme sık sık top gonderme sık sık ılerı ok)
2 fw (krıtık yer burası bu fwlerden 1 ı kısa ıyı top suren ve hızlı 1 ı de guclu ve ıyı kafacı olmalıdır ve 2 sının de bıtırıcılıklerı yuksek olmalıdır)

ılk sene kadrom soyleydı:
gk hılldebrand-federico vilar
dl srna-moretti
dr zebina-zambelli
dc- legrottaglie-alexis-eduard tuzzio(morettiyi de dc olarak kullandıgım oldu.)
mr- camoranesi-joaquin
ml- silva-leonardo
dmc-veloso-palombo-vieira
amc-mata-aimar(kiralık)
fw-villa-cardozo-morientes

ıspanya kupasında barcelonaya yarı fınalde elendım
uefayı kazandım ama cok zorlandım ceyrek fınalde arsenalı kendı evımde 2-0 yndm deplasmanda 4-2 yenıldım yarı fınalde feyenoordu kndi evimde 1-0 yendim deplasmanda 2-1 yenildim
finalde de milani 2-1 yendım (3 sut 2 gol oldu mılanın 19 sutu war hilldebrand 8.4 le oynadı)
ligde ise 37. haftaya girilirken real 87 barca 86 bn 85 puandaydım. 37.haftada real deportıvoyla barca da getafeyle berabere kaldı bn kazandım son haftaya 88 puanla lıder gırdım son hafta deplasmanda 17. huelvayla yaptım 2-2 berabere kaldım:S:S real madrıd kazandı barca berabere kaldı realın arkasında 2. bıtırdım lıgı (deli oldum pc yi kırıodum)

taktıkte takım taktıklerı
mentalite ofansif
pas kısa
tempo hızlı
zaman gecırme nadıren
targetman,playmaker kullan
sıkı markaj

isteyenlere ss alıp ıspatlıabılırım soyledıklerımı ama su anda bı sorun war fm de teknık sorun ve cozumlere yazdım yardımcı olanlara mınnettar kalacagım