Ligde sorunlar ya da tartışmalar yaşanmış olabilir, yöneticiler yeni projeler için uğraştıkları için zaman ayıramıyor olabilir, ligle uğraşmaktan sıkılmış,bıkmış yada tükenmiş de olabilir. Aydın açıklama yapmadık mı demiş..."Eğer bu şekilde sürekli devam edecekse bitirelim bu işi" gibisinden bir cümlesini okumuştum.Eğer buysa açıklama, ben bu cümleden "6. sezon sonunda lig kapanacaktır" anlamı çıkaramadım. Mesele sadece online lig meselesi de değil! Mesele yönetimin ,kullanıcıların da içinde bulunduğu bir organizasyonu kullanıcıların hiç fikrini almadan kapatma kararı alması,ya da en azından bu kararı neye göre aldığını belirtmeden "lig devam etmeyecektir" şeklinde kısa bir ibareyle bizlere duyurmasıdır. Benim anlamadığım olay ise 24 tane menajerden ( hadi 3-5 tanesi yöneticidir 15-17 diyelim) kimsenin çıkıpta " kardeşim tamam devam etmeyecektir demişsiniz de , neden bizlerin hiç fikri alınmadı? Ya da neden kapandığı hakkında bir bilgi verilseydiya" gibisinden bir serzenişte bulunmamasıdır.Hem konuşan toplum diyoruz, hem de "sebepler kabak gibi ortada, anlayın işte ,bizim birşey dememize gerek yok" mantığıyla çıkarım yapmamız bekleniyor
Neyseki ben o çıkarımı yapmış olmama rağmen insanların fikirlerini rahatça yazmalarını istediğim bu başlığı açıp sinerji oluşturmaya çalışmışım... Ben sebeplerden bazılarını anlamış olmama rağmen bu başlık sayesinde yönetimin şu aralar yogun olduğunu ve bu yüzden bu tür organizasyonlara fazla vakit ayıramamasının da kapnmada bir sebep olduğunu anladım. Sonuçta belki bu tür bir çıkış yaparak yöneticilerin hoşlanmadığı bir kullanıcı imajı oluşmuştur benim için ama bence yönetim de her ne kadar fedakarlık yaparak çalışıyor olsa bile bazen bizlerin fikirlerini,eleştirilerini,isteklerini,kaygılarını veya kırgınlıklarını göz önünde bulundurmalıdır... Sürçü lisan ettiysem affola.