Quote Originally Posted by Börk View Post

Hırçın oyuncular kesinlikle iyidir.Fakat hırçın oyuncu olmak her maç rakibi indirmek,kavgaları ateşlemek değildir.Emre psikolojik tedavisi bitene kadar oynamasın o zaman.Türk futboluna zarar veriyor.Kalitesini düşürüyor.

Ha bu arada kimse diyemez demişsin ben derim
Bir Galatasaray taraftarı olarak; her maç ağzından mağlum ingilizce küfürü düşürmeyen, gördüğü kartların %90'ı elle oynama, kendini yere atma gibi sebeplerden olan Baros için, yaptığı numaralar, attığı yumruk, dirsekleri yazmaya kalksak Kars'tan Edirne'ye yol olacak Keita için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebiliyor musun ? Beşiktaş taraftarı olsaydın; rakibini köşede sıkıştırdığında yumruğunu esirgemeyen Tello için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebilir miydin? Eğer cevabın ''diyemiyorum/diyemezdim'' ise, boşuna burda ''fair play'', ''Türk futbolu'', ''marka değeri'' gibi söylemlerle kimseyi kandırmaya gerek yok.

Emre hakemler tarafından kollanıyormuş muş muş. Bu adam elini boğazına götürüp ''kafa kesme'' hareketi yüzünden 3 maç ceza aldı, hatırlamayanlara hatırlatılır. Emre'nin sadece şekil olarak gösterdiğini uygulamaya dökenler de Emre'yle hemen hemen aynı cezayı aldı, bunu da hatırlatalım. Emre'nin atlanan kartları yok mu ? Evet var ama H. Uluç ve türevlerinin abartıp, hedef göstereceği kadar ortada vahim bir durum yok.