Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Her ne kadar Bilica zemini bozsa bile Volkan'ın hakkını yemek ayıp olur hakkıyla tuttu topu çünkü..Ama tabiki hakemin gözü önünde olan bir şey neden kırmızı gelmedi anlamak güç..Torres'in yaptığı olayı hakem bile görmüyor vuruyor sonra geçiyor onunki bi anlık sinir Bilica'da öyle bir durum söz konusu değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyden önce Fenerbahçe'yi galibiyetinden ve şampiyonluk yolunda attığı büyük adımdan dolayı sportmence tebrik etmek gerek.. İlk yarıdaki oyunlarıyla oyunu hakettiklerini söylüyorlar ama bence ikinci yarıya göre de bizim kazanmamız lazımdı ama olmadı, neyse ..

Maçın sonucuna direkt olarak etki ettiğini söyleyemesem de dün akşam tam anlamıya bir hakem faciası yaşandığını söyleyebilirim.. İsmail, Gönül'ü giderken indiriyor sarı kart doğru karar.. Bobo Emre Belözoğlu isimli şahsı indiriyor sarı kart hadi doğru karar.. Ama aynı Emre Toraman'a topla uzaktan yakından alakası olmayan bir şekilde tekme sallıyor, üstüne haklıymış gibi Toraman'a ne var burda yahu gibisinden hareketler yapıyor (sanki kendisi bunun yarısı olan müdahalelerde ortalıgı yıkmıyormus gıbı) ama kart yok.. İlk yarıda arkadan çekmeye iki tane kart veren hakem Güiza'yı es geçiyor yine, üstelik bizim gördüğümüz kartlardan en ufak bir farkı yokken.. Bilica diye bir futbolcu ki Fenerbahçe'nın adına bence leke düşüren bir isim şu anda, yanlıs hatırlamıyorsam Tello'ya dirsek sallıyor yan hakemin gözü önünde, Toraman'ın saçından çekiyor ona da kart yok.. Ernst topla rakip arasına vücut koyuyor ama dirsekten atılıyor .. Toraman maç başından beri tekme yiyor saçı çekiliyor ama kırmızı kartla oyundan atılıyor ..

İşte tüm bunların oldugu yerde kimse benim hakemi eleştirmemi engelleyemez, tıpkı galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik etmemi engelleyemeyecekleri gibi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Önceki sayfalara bakarsan abi belki biraz bilgi edinirsin.
    Hayrettin abi penaltıyı kullanmasını engelledi çiftci muhabbeti falan döndü ben o konu için dedim.
    Ben forumda değil de genelde Türkiye'de medyada tartışılanlar için söyledim.

Şimdi ortada şöyle bir durum var.

Bilica'nın penaltı pozisyonundaki hareketi sarı kart, ki hatta bence kırmızı kart. Hem kasti, rakibi sakatlamaya yönelik, hem de kale çizgisini 2 metre mesafede olduğu için son adam pozisyonunda.

Penaltı için oyundan atılmayan Bilica artık nereye güveniyorsa penaltı öncesinde de penaltı noktasını eşeliyor. Bu da sarı kartlıktır. Hatta bilmem ne kuralına göre maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesi gerekir.

Bilica'ya gösterilen sarı kart, eşeleme yapmadan gösterildiği halde Hüseyin Göçek yaptığı açıklamada eşelemeden dolayı sarı kart gösterdiğini belirtmiştir. Bu şekilde bir demecin tek sebebi maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesini engellemektir.

Aynı hakem Emre'nin birden fazla pozisyonda yaptığı kasıtlı hareketlere kart göstermemiştir.

Aynı hakem haketmediği halde dirsek gerekçesiyle Ernst'e kırmızı kart göstermiştir.

Aynı hakem topu ceza alanı içinde 2 sn boyunca eli ile sürükleyen Lugano'nun pozisyonunda düdük çalmamıştır.

Bütün bu olanlar göz önünde bulundurulduğunda hakemin kasıtlı biçimde taraflı yorum yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Bu hakem bence bu saatten sonra düdüğünü asmalıdır. Hakemlik yapmamalıdır.

Ayrıca maçtan sonra Bilica'nın bir şeylere güvendiğini çıkardım. Yoksa hiçbir oyuncu bu şekilde pervasız davranamaz. Özellikle yabancıysa ve Türkiye'deyse. Emre'nin pervasızlığını bir şekilde anlıyorum. Ama Bilica bu ülkede Aziz Yıldırım dahil kimsenin nüfuzuna güvenemez.

Ve bir yorum da Fenerbahçe için. Fenerbahçe, içinde Daum ve Alex bulunduğu sürece bulunduğu konumdan öteye gidemez. Kesinlikle ciddi revizyon gerekiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVSpordaki Spor Servisi programına Cüneyt Çakır bağlanmış telefonla,tekrarını izlerken gördüm.

1- Bilicanın pozisyonda 2. sarıdan atılması gerekiyordu.
    2-Hükmen Galibiyet olayı hakem devreye girdiği için ekarte edilmiş durumda.
    3-İlk yarıdaki pozisyonda İbrahim Kaş, Emre'nin ayağına vuruyor.Dolayısıyla penaltı olması gerekiyor(muş).

3 soruya bu şekilde cevap verdi.

Ayrıca şahsi kanaatim,tüm sayfa boyunca söylenenlerden sonra bir de İsmail Köybaşı'nın maçın ilk yarısında ofsayt düdüğünden sonra top sürmeye devam edip topu auta atması sarı kart gerektiren bir hareketti,2. Sarı kart nedeniyle İsmail Köybaşı atılmalıydı.

Tabii bu şahsi düşüncem.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne güzel ya, Torres'inkine bir anlık sinir ama bir anlık siniri Emre yaptığında yine Emre'ye hakaretler, Torres sinirlenebilir ama Emre sinirlenirse hakaret edilmelidir, kabul edilemez.

Torres'in amcı nedir, penaltıyı iyi atamasın diye zarar vermek, Bilica da belki o anda sinirli, sinirli diye doğru bir şey yaptığı söylenemez, kabul edilemez 2 oyuncunun da.

Dün uydurulan saçma kurala göre, Liverpool hükmen yenik sayıldı mı acaba o maçtan sonra?

Ayrıca Tello'yu da unutmamak gerekir, 1 defa yaptı, ceza verilmedi, şimdi yine yumruk attı, umarım tv görüntülerinden Fenerbahçe'ye ceza verenler, şimdi Tello'ya da aynı cezayı verirler ama sanmıyorum aynı küfürü ettiği için Kazım'a 4 maç verilirken Baros'a sadece sarı çıktığını da gördük. Sonra da Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ne güzel memleket ya...

İsmail atılmalıydı diyen hala yok, o da başka gariplik zaten...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yine FenerBahçe galibiyeti yine hazmedememek var bazılarında.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özür dilerim Estranged bahsetmiş ben yazarken.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dediklerine hepsine katılıyorum..

Benim sadece sitemim buraya gelip yorumlarını sadece galibiyeti kirletmek için boş boş mesaj atanlar içindi o penaltı muhabbeti.

Ama şöyle birşey var futbolda eğer el ile oynama o oyuncuya avantaj sağlıyorsa isteyerek yapıyorsa çalarsın ama oyuncuya avantaj sağlamıyorsa istem dışı bir şey olmuşsa bu çalınmaz bu pozisyon gibi bir sürü pozisyon göstere bilirim çok uzak değil Bursaspor maçında Turgaydı sanırım aynı pozisyon oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İspanyollar Bile Çıldırdı
    F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde İspanyol televizyonu spikerleri maçı bırakıp hakemi tartıştı.

İspanyol Sportmania Televizyonu spikeri ve yorumcusu, maçı bırakıp hakemi tartıştı. Hüseyin Göçek’in derbiye damgasını vurduğunu savunan yorumcu Carlos Castillano, “Türkiye’de futboldan çok neden hakemlerin konuşulduğunu anlamak için örnek bir maçtı” dedi.

İspanyol yorumcu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, hakemler aleyhinde konuştuğu için ceza aldığını hatırlatarak, “Başkanı çok iyi anlıyoruz. Böylesine bariz hatalar yapan, önündeki pozisyonu görmeyen veya görmek istemeyen hakeme isyan etmeyecek başkan yoktur” ifadesini kullandılar.

Ernst’in atılmasına sebep olan Emre’yi, “Hakemleri aldatmaya yönelik bu tür hareketleri İtalya’da öğrendi” diyen Castillano, “Orada faul vardı ancak kesinlikle kırmızı kartı gerektirecek bir pozisyon yoktu. Çizme’de bir dönem oynayan Emre, tam bir İtalyanvari hareketle rakibine kırmızı kart göstertti” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin, karşılaşmalarda sürekli hakemi baştan baskı altına almak gibi bir anlayışla çıktığını da vurgulayan İspanyol spiker, bu yüzden sarı-lacivertli ekibin maçlarında hakem hatalarının çokça olduğunu kaydetti. Ayrıca yorumcular, “Bilica’nın penaltı atışı öncesinde yaptığı harekete federasyonun ceza verip vermeyeceğini takip edeceğiz” dediler.

__________________________________________________ _________________

İspanyollar bile anladı bu ülkede futbolun nerelere geldiğini. Bu saatten sonra ben konuşsam ne olur konuşmasam ne olur. FORZA BEŞİKTAŞ...!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ne güzel ya, Torres'inkine bir anlık sinir ama bir anlık siniri Emre yaptığında yine Emre'ye hakaretler, Torres sinirlenebilir ama Emre sinirlenirse hakaret edilmelidir, kabul edilemez.

Torres'in amcı nedir, penaltıyı iyi atamasın diye zarar vermek, Bilica da belki o anda sinirli, sinirli diye doğru bir şey yaptığı söylenemez, kabul edilemez 2 oyuncunun da.

Dün uydurulan saçma kurala göre, Liverpool hükmen yenik sayıldı mı acaba o maçtan sonra?

Ayrıca Tello'yu da unutmamak gerekir, 1 defa yaptı, ceza verilmedi, şimdi yine yumruk attı, umarım tv görüntülerinden Fenerbahçe'ye ceza verenler, şimdi Tello'ya da aynı cezayı verirler ama sanmıyorum aynı küfürü ettiği için Kazım'a 4 maç verilirken Baros'a sadece sarı çıktığını da gördük. Sonra da Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ne güzel memleket ya...

İsmail'in atılmaması esnetilebilecek bir karar. Benzer olay daha dün Real Madrid maçında Ronaldo'nun adına yaşandı. Vurdu, sarı kart vermedi hakem. Ama Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarını görmemek imkansız, hele ki sahada yan hakem, 4. hakem gibi faktörler varsa.

Torres bir maç sinirlenir. Sonra azar işitir, oturur. Ama aynı şey Emre'nin başına belki 40 kere geldi. Emre halen korkmadan hareketlerine devam edebiliyor. Bu da, bir şeylere sırtını dayadığının göstergesi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Görüntülerde Torres bir eşeleme, kazma, petrol arama derdinde gözükmüyor. Adam vuruyor geçiyor. Kurallar dahilinde değil, doğru değil, belki kart gerektiriyor ama Bilica'nın hareketi ile aynı şey hiç değil.

36 Bilica'nın Büyük Diyarbakırspor maçında Erdinç'e attığı tekme neden es geçildi o zaman.?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Ben forumda değil de genelde Türkiye'de medyada tartışılanlar için söyledim.

Şimdi ortada şöyle bir durum var.

Bilica'nın penaltı pozisyonundaki hareketi sarı kart, ki hatta bence kırmızı kart. Hem kasti, rakibi sakatlamaya yönelik, hem de kale çizgisini 2 metre mesafede olduğu için son adam pozisyonunda.

Penaltı için oyundan atılmayan Bilica artık nereye güveniyorsa penaltı öncesinde de penaltı noktasını eşeliyor. Bu da sarı kartlıktır. Hatta bilmem ne kuralına göre maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesi gerekir.

Bilica'ya gösterilen sarı kart, eşeleme yapmadan gösterildiği halde Hüseyin Göçek yaptığı açıklamada eşelemeden dolayı sarı kart gösterdiğini belirtmiştir. Bu şekilde bir demecin tek sebebi maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesini engellemektir.

Aynı hakem Emre'nin birden fazla pozisyonda yaptığı kasıtlı hareketlere kart göstermemiştir.

Aynı hakem haketmediği halde dirsek gerekçesiyle Ernst'e kırmızı kart göstermiştir.

Aynı hakem topu ceza alanı içinde 2 sn boyunca eli ile sürükleyen Lugano'nun pozisyonunda düdük çalmamıştır.

Bütün bu olanlar göz önünde bulundurulduğunda hakemin kasıtlı biçimde taraflı yorum yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Bu hakem bence bu saatten sonra düdüğünü asmalıdır. Hakemlik yapmamalıdır.

Ayrıca maçtan sonra Bilica'nın bir şeylere güvendiğini çıkardım. Yoksa hiçbir oyuncu bu şekilde pervasız davranamaz. Özellikle yabancıysa ve Türkiye'deyse. Emre'nin pervasızlığını bir şekilde anlıyorum. Ama Bilica bu ülkede Aziz Yıldırım dahil kimsenin nüfuzuna güvenemez.

Ve bir yorum da Fenerbahçe için. Fenerbahçe, içinde Daum ve Alex bulunduğu sürece bulunduğu konumdan öteye gidemez. Kesinlikle ciddi revizyon gerekiyor.

İlhan o bilmem ne dediğin kural tamamen uydurma, futbol usul kitapçığı diye bir şey de yok, internette mağlubiyeti hazmedemeyen birinin uydurduğu şey, 17. maddenin c fıkrası falan komik şeyler.

Hakemin bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama o da uydurmadır. Ama maçı canlı izleyenler görmüştür, hakem penaltı çaldığı anda kart çıkarmıyor, oraya geldikten sonra kart olayı var ve Bilica'ya bakarsak, hemen penaltı verildiğinde eşeliyor, daha İnceman yerdeyken, yani hakem o nedenle vermiş olabilir ama yukarıdaki uydurma kural gibi bu haberin de uydurma olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda söyledim, aynı hakem İsmail'i oyundan atamadı.

Aynı hakem yumruk atan Tello'ya kırmızı veremedi.

Aynı hakem ilk yarıda ofsaytla alakası olmayan pozisyonu kesti.

Bende başlasam, aynı hakem diye sıralarım bunları ve eğer maç berabere bitseydi dün, bu sefer Fenerbahçe hakem kötü diyecekti, buna da eminim, siz hakemi savunuyor olacaktınız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gereksiz konuşmada bulunmuşum.
    Last edited by Melekovic : 20.Nisan.2010 at 00:28

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsmail Köybaşı'nın atılması gereken pozisyon hangisi, ilk yarıda ofsayttan sonra topa vuruyor auta gidiyor o pozisyon mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bilica'nın yaptığı hareket savunulamaz zaten de önceki mesajlarda gördüğüm şey; Beşiktaş'lı bazı arkadaşlarca alınan mağlubiyet bu yüzdenmiş gibi yazılmış. Yanlış.

Sarı kart verilmeliydi bu doğru ama her maç olduğu gibi yine hakem hatası var. Keşke sarı gösterilseydi Bilica'ya.

Zaten malum taraftar forumunda da aynı tarz şeyler konuşuluyor. Hatta Bilica gönderilmeli diye başlıklar açılmış dünki maçtan sonra. Yaptığını savunan olmamış üstelik bu hareketini çirkeflikle yorumlamış insanlar da var.

Yani anlatmak istediğim, o yaptığı hareketi kendi taraftarı da kabul etmiyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serkan abi seni ilk defa bu tip olaylar karşısında bu kadar neşeli,bu kadar rahat tavırlar içerisinde gördüm.Çok garipsedim doğrusu,en çok şaşırdığım bu oldu...

Sabah maçın yorumu ve bütün pozisyonların analizini içeren çok çok uzun bir yazı yazmıştım.Ondan sonra şöyle baktım,baştan sona okudum ve boşver dedim ve yarım saate yakın sürede yazdığım mesajı sildim.Sadece Tebrikler F.Bahçe yazdım.Çünkü hiçbirşeyin değişmeyeceğini ve en önemlisi değmeyeceğini gördüm.Çünkü zihniyet yanlış.Bilica'yı o hareketinden dolayı tebrik edenler,sırf kendi takımında olduğu için laf konduramayanlar var.Öyle ya da böyle kazandık mı kazandık diyenler var.En objektif adamın bile konu kendi takımı olduğu zaman 360 C dönebileceğini gördüm.Onun için ne gereği var dedim,sildim...

İsmail'in pozisyonu ile ilgili yorumuda yapayım.İlk sarı kartı doğru.Ancak aynısının tıpkısı hareketten Emre,M.Topuz,Alex,Guiza kart görmedi.İkinci pozisyona gelirsek.Orada " düdükten sonra topa vurma " eylemi yok.Geç çalan düdük var.Göçek yardımcısının bayrağını geç farketti ve geç çaldı.İsmail'de düdük çalmadığı için pozisyona devam etti.Aynı şekilde pozisyonda G.Gönül'de devam etti düdük çalmadığı için...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İspanyollar Bile Çıldırdı
    F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde İspanyol televizyonu spikerleri maçı bırakıp hakemi tartıştı.

İspanyol Sportmania Televizyonu spikeri ve yorumcusu, maçı bırakıp hakemi tartıştı. Hüseyin Göçek’in derbiye damgasını vurduğunu savunan yorumcu Carlos Castillano, “Türkiye’de futboldan çok neden hakemlerin konuşulduğunu anlamak için örnek bir maçtı” dedi.

İspanyol yorumcu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, hakemler aleyhinde konuştuğu için ceza aldığını hatırlatarak, “Başkanı çok iyi anlıyoruz. Böylesine bariz hatalar yapan, önündeki pozisyonu görmeyen veya görmek istemeyen hakeme isyan etmeyecek başkan yoktur” ifadesini kullandılar.

Ernst’in atılmasına sebep olan Emre’yi, “Hakemleri aldatmaya yönelik bu tür hareketleri İtalya’da öğrendi” diyen Castillano, “Orada faul vardı ancak kesinlikle kırmızı kartı gerektirecek bir pozisyon yoktu. Çizme’de bir dönem oynayan Emre, tam bir İtalyanvari hareketle rakibine kırmızı kart göstertti” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin, karşılaşmalarda sürekli hakemi baştan baskı altına almak gibi bir anlayışla çıktığını da vurgulayan İspanyol spiker, bu yüzden sarı-lacivertli ekibin maçlarında hakem hatalarının çokça olduğunu kaydetti. Ayrıca yorumcular, “Bilica’nın penaltı atışı öncesinde yaptığı harekete federasyonun ceza verip vermeyeceğini takip edeceğiz” dediler.

__________________________________________________ _________________

İspanyollar bile anladı bu ülkede futbolun nerelere geldiğini. Bu saatten sonra ben konuşsam ne olur konuşmasam ne olur. FORZA BEŞİKTAŞ...!!!
    İspanyollar neyi anlamış yahu, Espanyol - Barcelona maçını izlememişler sanırım, basının uydurma haberlerine inanıp da burada gaza gelmeyin, tıpkı uydurulmuş 17. maddenin c fıkrası gibi.

İsmail'in atılmaması esnetilebilecek bir karar. Benzer olay daha dün Real Madrid maçında Ronaldo'nun adına yaşandı. Vurdu, sarı kart vermedi hakem. Ama Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarını görmemek imkansız, hele ki sahada yan hakem, 4. hakem gibi faktörler varsa.

Torres bir maç sinirlenir. Sonra azar işitir, oturur. Ama aynı şey Emre'nin başına belki 40 kere geldi. Emre halen korkmadan hareketlerine devam edebiliyor. Bu da, bir şeylere sırtını dayadığının göstergesi.
    İşimize geldiği gibi yorum yapıyoruz, Emre tukaka, Torres sen çok yaşa.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görüntülerde Torres bir eşeleme, kazma, petrol arama derdinde gözükmüyor. Adam vuruyor geçiyor. Kurallar dahilinde değil, doğru değil, belki kart gerektiriyor ama Bilica'nın hareketi ile aynı şey hiç değil.
    Amaç nedir, penaltı noktasına zarar verip, rakibin iyi kullanmasını engellemek değil mi? Yok ama değil, Torres bunun için yaparken Bilica petrol aramak için yapıyordu.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    36 Bilica'nın Büyük Diyarbakırspor maçında Erdinç'e attığı tekme neden es geçildi o zaman.?
    Erdinçle ikisine ceza verilmesi gerekiyordu, Erdinç Bilica'yı çekip düşürüyor hatta darbesi de var, Bilica da tekmeyi atıyor. Hakem görse ikisine de kart vermeliydi, genelde karşılıklı olaylarda tvden ceza verilmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan o bilmem ne dediğin kural tamamen uydurma, futbol usul kitapçığı diye bir şey de yok, internette mağlubiyeti hazmedemeyen birinin uydurduğu şey, 17. maddenin c fıkrası falan komik şeyler.

Hakemin bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama o da uydurmadır. Ama maçı canlı izleyenler görmüştür, hakem penaltı çaldığı anda kart çıkarmıyor, oraya geldikten sonra kart olayı var ve Bilica'ya bakarsak, hemen penaltı verildiğinde eşeliyor, daha İnceman yerdeyken, yani hakem o nedenle vermiş olabilir ama yukarıdaki uydurma kural gibi bu haberin de uydurma olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda söyledim, aynı hakem İsmail'i oyundan atamadı.

Aynı hakem yumruk atan Tello'ya kırmızı veremedi.

Aynı hakem ilk yarıda ofsaytla alakası olmayan pozisyonu kesti.

Bende başlasam, aynı hakem diye sıralarım bunları ve eğer maç berabere bitseydi dün, bu sefer Fenerbahçe hakem kötü diyecekti, buna da eminim, siz hakemi savunuyor olacaktınız.
    Serkan, Tello'nun yumruğunu görmedim. Ama İsmail için verilecek karar esnetilebilir, çünkü dün Ronaldo canlı izlediğim maçta aynı şeyi yaptı. Bu hakem insiyatifine kalabilecek bir şey. Ama Fenerbahçe adına yapılan hatalar hem sayıca çok fazla, hem de kritik hatalar. Yukarıda hepsini sıraladım işte. Bunları hakemlerden birinin görmemesi imkansız. Gördüğünde kart vermemesi, penaltı vermemesi imkansız. İşte bu yüzden dün ben hakemin Fenerbahçe lehine kasıtlı yönetim gösterdiğini düşünüyorum. İddaa etmiyorum, sadece gördüklerimden yola çıkarak öyle düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İspanyollar neyi anlamış yahu, Espanyol - Barcelona maçını izlememişler sanırım, basının uydurma haberlerine inanıp da burada gaza gelmeyin, tıpkı uydurulmuş 17. maddenin c fıkrası gibi.

İşimize geldiği gibi yorum yapıyoruz, Emre tukaka, Torres sen çok yaşa.

Amaç nedir, penaltı noktasına zarar verip, rakibin iyi kullanmasını engellemek değil mi? Yok ama değil, Torres bunun için yaparken Bilica petrol aramak için yapıyordu.

Erdinçle ikisine ceza verilmesi gerekiyordu, Erdinç Bilica'yı çekip düşürüyor hatta darbesi de var, Bilica da tekmeyi atıyor. Hakem görse ikisine de kart vermeliydi, genelde karşılıklı olaylarda tvden ceza verilmiyor.
    Serkan, bana lütfen Emre'yi savunma. Emre karakteristik yapısıyla futbol sahalarına yakışmayan bir oyuncudur. Torres ile Emre'yi karşılaştırma. Torres bir kere yapar, sonra ders alır ve yapmaz. Ama Emre 40 kere yapar, arkasındaki adamlar 400 kere yap, saha senin der.

Emre bir şeylere güveniyor Serkan. Bir şeylere güveniyor ki bu derece pervasız. Psikolojik değil bu olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Torres'in amacının Bilica'nın ki ile aynı olduğunu o görüntüden anlamak, emin olmak çok güç bence. Takımı aleyhine verilen penaltıya sinirlenip yere vuruyor sadece, bir kere. Muhtemelen haksız karar olduğunu düşünüyor. Ben doğru demiyorum zaten, iki görüntüyü arka arkaya izledim bence alakası yok. LigTV'nin sitesinde Brezilya liginden bir görüntü var o resmen aynısı mesela. Yani ilk yapan Bilica değilmiş. Ama yanlışın yanlış olması için ilk defa yapılıyor olmasına gerek de yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya benim kulaklarımda sorun var ya da sizlerin anlayışında o zaman ama işimize geldiği gibi anlarız, normaldir.

Bilica doğru yapmamıştır, Bilica çirkeftir.

Hakem kötüdür, dün felaket bir maç yönetti. Hani Fenerbahçelilere kart vermedi diyorsunuz ya, Selçuk'a daha 10 dakika geçmeden verdiği sarı kart?

Fenerbahçe'nin orta sahadaki rakiba basan oyuncusuna daha maçın başında olmayacak hareketle sarı vererek, O'nu sindirmiş olmuyor mu hakem?

Dediğim gibi bulmak istedikten sonra çok şey bulunur, siz kaybedensiniz, kötü oyunla yenilmeyi hazmedemediğiniz için hakemle rahatlamak istiyorsunuz, hakem olmasa güya yenecektiniz. Fenerbahçe puan kaybetse bu sefer Fenerbahçeliler hakeme saldıracaktı, çünkü o şekilde rahatlamak isteyeceklerdi. Aynı maçta sonuca göre hakem farklı yargılanabiliyorsa, ne derece taraf tutmuştur?

Bu demektir ki, Türk hakemliği bitmiş, kapasiteleri bu kadar. Eee bunu ben yıllardır söylüyorum, bu hakemlerle bu kadar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya benim kulaklarımda sorun var ya da sizlerin anlayışında o zaman ama işimize geldiği gibi anlarız, normaldir.

Bilica doğru yapmamıştır, Bilica çirkeftir.

Hakem kötüdür, dün felaket bir maç yönetti. Hani Fenerbahçelilere kart vermedi diyorsunuz ya, Selçuk'a daha 10 dakika geçmeden verdiği sarı kart?

Fenerbahçe'nin orta sahadaki rakiba basan oyuncusuna daha maçın başında olmayacak hareketle sarı vererek, O'nu sindirmiş olmuyor mu hakem?

Dediğim gibi bulmak istedikten sonra çok şey bulunur, siz kaybedensiniz, kötü oyunla yenilmeyi hazmedemediğiniz için hakemle rahatlamak istiyorsunuz, hakem olmasa güya yenecektiniz. Fenerbahçe puan kaybetse bu sefer Fenerbahçeliler hakeme saldıracaktı, çünkü o şekilde rahatlamak isteyeceklerdi. Aynı maçta sonuca göre hakem farklı yargılanabiliyorsa, ne derece taraf tutmuştur?

Bu demektir ki, Türk hakemliği bitmiş, kapasiteleri bu kadar. Eee bunu ben yıllardır söylüyorum, bu hakemlerle bu kadar.
    Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan, bana lütfen Emre'yi savunma. Emre karakteristik yapısıyla futbol sahalarına yakışmayan bir oyuncudur. Torres ile Emre'yi karşılaştırma. Torres bir kere yapar, sonra ders alır ve yapmaz. Ama Emre 40 kere yapar, arkasındaki adamlar 400 kere yap, saha senin der.

Emre bir şeylere güveniyor Serkan. Bir şeylere güveniyor ki bu derece pervasız. Psikolojik değil bu olay.
    Emre dokunulmaz, Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu, Emre sinirli yapıya sahip olamaz bu nedenle, mutlaka güvendiği vardır Aziz Yıldırım'ın da güvendiği vardır, yoksa Fenerbahçe asla şampiyon olamaz.

Hatta Aziz Yıldırım amatör branşlarda da güvenir birilerine, o nedenle her branşta Fenerbahçe son ana kadar şampiyonluk kovalar, kupalar kazanır, birilerine güvenmese nasıl gelir bu başarılar.

Emre de güvenir, güvendiği için Fenerbahçe'ye en lazım olduğu dönemde acımadan 3 maç ceza verirler ama dönüp bakarız, aynı hareketi alenen yapana ceza verilmemiştir zamanında.

Ulen Emre, bu kadar iyi oynamak zorunda mısın, bu kadar iyi oynamasan kimsenin umrundaolmazdın, sen iyi oynadıkça böyle oluyor, arkandakilere söyle, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapsınlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bu galibiyet şampiyonluk yolunda önemli bir bölümü avantajlı bir şekilde geçmemizi sağladı,ama artık işler daha zor.

Erken gelen gol rakibimizin bütün dengelerini alt üst etti.İlk yarıda 2.ci,3.cü golü bulabilirdik ama yakaladığımız fırsatları cömertçe harcadık.

İkinci yarının belli bir bölümünde oyunu tuttuktan sonra skoru koruma telaşı içine girmemiz oyunun hakimiyetini Beşiktaş'a vermemizi sağladı ve rakibimiz topu ayağında tutarak ataklar yapmaya başladı.

Lugano'nun pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum sonuçta kayarak müdahale yapıyor ve kayarken eli havada olma şansı olmadığı için Bobo'nun attığı top Lugano'nun eline çarpıyor.

Penaltı pozisyonunda Bilica'nın yaptığı hareket oldukça yanlıştı.Açıkcası TV başında seyrederken utandım.Penaltı pozisyonunda gördüğü sarı karttan sonra yaptığı hareketten dolayı 2.sarı kartı görüp oyundan atılması gerekiyordu.Yalnız şunu belirtmekte fayda var.

Her ne kadar Bilica'nın hareketi yanlışta olsa bu penaltıya etki etti demek doğru olmaz çünkü hem hakem çimi düzeltti hem de Bobo gerçekten kötü bir vuruş kullandı.Bobo penaltıyı gole çevirseydi işler Fenerbahçe için zor olabilirdi ve maçı belki de çeviremeyebilirdik.Bu yüzden Volkan kurtardığı penaltıyla belki de şampiyonluğu getirecek.

Fenerbahçe'de herkes futbol olarak çok iyiydi.Özer ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.Özer'in seneye formunun daha da artacağını ve Milli Takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum.

Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.Sonrada Bursaspor'un Ali Sami Yen'de puan kaybını bekleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.
    Nasıl böyle emin konuşuyorsun ki? Sanki bariz penaltı verilse bariz gol olacaktı. Verildi işte 1 tane, atsaydı Beşiktaş onu da alsaydı babalar gibi maçı, hakem mi dedi kaçıracaksın penaltıyı yoksa atarım seni oyundan diye Bobo'ya?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Emre dokunulmaz, Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu, Emre sinirli yapıya sahip olamaz bu nedenle, mutlaka güvendiği vardır Aziz Yıldırım'ın da güvendiği vardır, yoksa Fenerbahçe asla şampiyon olamaz.

Hatta Aziz Yıldırım amatör branşlarda da güvenir birilerine, o nedenle her branşta Fenerbahçe son ana kadar şampiyonluk kovalar, kupalar kazanır, birilerine güvenmese nasıl gelir bu başarılar.

Emre de güvenir, güvendiği için Fenerbahçe'ye en lazım olduğu dönemde acımadan 3 maç ceza verirler ama dönüp bakarız, aynı hareketi alenen yapana ceza verilmemiştir zamanında.

Ulen Emre, bu kadar iyi oynamak zorunda mısın, bu kadar iyi oynamasan kimsenin umrundaolmazdın, sen iyi oynadıkça böyle oluyor, arkandakilere söyle, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapsınlar.
    Serkan sinirle hareket ediyorsun. Emre kral olmalı ki yaptığı hiçbir harekete ceza verilmesin. Elbette bazılarına verilecek. Ama hepsine veremiyor hakemler. Ancak %40-50'si cezalandırılıyor, ki bu da çok düşük bir rakam.

Emre'nin nasıl oynadığı beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren, Emre'nin pervasızlığıdır. Defalarca yaptığı halde ceza oranının düşüklüğüdür. Bir oyuncuya bu kadar iltimas geçirilemez, eğer geçirilirse oyuncu bir şeye güveniyor demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Emre'nin davranışları arkasında birilerinin olmasıysa, bu maçın başından beri hakeme Emre tarzında çemkiren, rakipleriyle dalaşan İbrahim Toraman da mı birilerine güveniyor? Bu maçla alakasız ancak genel benzer profil itibariyle bahsetmek gerek; Sabri Sarıoğlu kime güveniyor? Emre dün ne ise bugün de o. Galatasaray'da oynarken bu kadar abartmıyordu agresifliğini. Çünkü 16-20 yaş arası oynadı. Fenerbahçe'de abartıyor, çünkü yaşı 30 oldu. 16-20 yaşlarında Fenerbahçe'de oynasa bugün yaptıklarını yapamazdı. 30'unda Galatasaray'da oynasa yine yapardı bugün yaptıklarını. Arkasında kim varmış çok merak ettim gerçekten. Maç kaybedilince oynayanları, kaybedenleri konuşmak değil de suçu başka yerlerde aramak, durdurulamaz bir hızla büyüyor maalesef. Bunu Fenerbahçe yönetimi de yapıyor, Galatasaray da, Beşiktaş da, Trabzonspor da. Bir kere de düşünün bu takım rakip sahaya geçememiş. Tek pozisyonu penaltı pozisyonu. Neden böyle diye, sonra hakemler diyin, Aziz Yıldırım diyin. Bu yorumlarımdan Fenerbahçe'nin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşündüğüm çıkmasın, özellikle belirteyim. Beşiktaş da kollanıyor, Fenerbahçe de, Galatasaray da. Aksini iddia ederseniz komik olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl böyle emin konuşuyorsun ki? Sanki bariz penaltı verilse bariz gol olacaktı. Verildi işte 1 tane, atsaydı Beşiktaş onu da alsaydı babalar gibi maçı, hakem mi dedi kaçıracaksın penaltıyı yoksa atarım seni oyundan diye Bobo'ya?
    Serkan ortada verilmemiş bir penaltı varken böyle bir yorum yapmak bence biraz yorumculuktan taraftarlık noktasına kaçmak oluyor. Ortada verilmeyen bir penaltı var, ben verilse durumun çok değişeceğini ve maçı Beşiktaş'ın alacağını düşündüğümü belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş dün ikinci yarının başı ile 75 arası haricinde futbol oynamadı.F.Bahçe'de ilk yarım saat dışında futbol oynamadı.Ancak F.Bahçe'nin pozisyon olarak 1 ya da 2 fazlalığı vardı...

Dünden beri çok iyi oynadık,maçı sonuna kadar hakettik,hakemi konuşup emeği boş geçmeyelim gibi laflar dönüyor...

Bu arkadaşlar cidden dün F.Bahçe'nin çok iyi futbol oynadığını falan mı düşünüyorlar...

Ayrıca bu maçta hakemi konuşmayın diyen arkadaşlara sesleniyorum.Hangi maçta hakemi konuşacağız Allah aşkına,elinizi vicdanınıza koyun.Bir sezonda yapılacak bir hatayı hakem triosu bir maçta yaptı,neyden bahsediyorsunuz...

Toraman ve Ernst'in bu kadar kolay atıldığı maçta.Emre'nin,Bilica'nın,Tello'nun atılmaması skandaldır.Keza Emre'nin,Lugano'nun,M.Topuz'un,Alex'in,Guiza'nın maçı kartsız tamamlamış olmaları vahimdir...

Lugano'nun planjonunun görülmemesi "kör" lükten başka hiçbirşey değildir..

Bobo,Üzülmez ve Guiza'ya kalkan bayraklar komik ötesidir...

4 dakika uzatma gösterilen bir maçta sadece 1 dakika uzatma oynanması skandalında ötesindedir...

Bilica'nın yaptığı adı konulamayacak "futbol dışı" , "şantiye içi" davranışına diyecek laf bulamıyorum...

Hakemi konuşmayın beyler.Tebrikle F.Bahçe...

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri