Alex'e bağımlı hale geldikten sonra Alex'in olmadığı maçlarda bocalanılması elbette beklenen durum. Alex takım için önemli, katkısı fazla, buna lafım yok, lafım tek adamlı sistemin kırılması. Alex ile sorunu olsa, sezon başı zaten direk keserdi ilişkiyi, değişimi de zamanla yapacağım dedi, Alex'ten hiç vazgeçmedi yani.

Denedi, bakın Alex'i de erekirse yedek oturturum dedi, aynı şekilde gerekirse Emre de yedek oturabilir dedi. Bu da bir mesaj vermektir, Alex'in yükselen formunu ben bunabağlıyorum, medyanın o dönemde olayı fazla abarttığını ama buna ne Alex'in ne de Aykut Kocaman'ın inanmadan, aralarından konuşup, sıkıntıları çözdüklerini düşünüyorum.

Demek ki Alex istenildiğinde mücadele edebiliyormuş, biz bunu da gördük. Böyle oynadıktan sonra, mücadele ettikten sonra, üstüne üstlük skora direk katkı sağlamaya devam ettikten sonra bu oyuncuyu kenarda oturtacak hoca olamaz.

Benim açımdan olay Alex'i beğenip beğenmemek değil, ben Alex'i her zaman beğeniyorum, ıslaklandığı dönemde bile suçun onda değil, o şekilde onu oynatanda olduğunu söylemiştim. Sorun senelerdir takıma işlemiş ve çok da başarılı olmayan sistemde, o sistemin geliştirilmesi gerek ki son haftalarda şampiyonluklar kaybetmeyelim.

İsim üzerinden tartışma yapanlar kendilerine çıkar sağlamak isteyen isimlerdir, Alex ismini değil, senelerin alışkanlığını tartışmak gerekir. İyi takım olduğunda Alex'in de maksimua çıkacağı gerçeği ortada.