Quote Originally Posted by perpetua View Post
Valla bilmiyorum Volkan Demirel, Christian'a bu takim bizi sampiyonluktan etti diyor mu. Belki oz elestiri yapip, o macta bir suru firsattan birisini degerlendirip golu atsaydik sampiyonduk diyordur. En azindan ben, milli kalecimizin, ikincisini yapmasini tercih ederim.

Peki soyle sorayim. Diyelim ki Fenerbahce 3 Ocak'da Denizli ile oynayacak. Tribunler dolar mi? Hani onemli mac ya, onemli rakip ile karsilasiyor Fenerbahce. Mantiken tribunler dolar herhalde bu onemli mac icin.

Peki 22 Ocak'da oynansa? Tribunler dolar mi?

Peki Ocak 22, 2010'da doldu mu? Cevap, hayir. Kale arkasi tribunleri bile yari yariya idi.

Galatasaray'in Roma ile ne gibi bir sorunu var? Bir macin sonunda provokatorler sayesinde kavga cikti diye sorun mu var yani? Ne o provokator hala takimda, ne de o gunku Galatasaray kadrosundan adam kaldi. Bos isler bunlar. Sportif rekabet diye bir sey vardir. Uzun yillar karsilikli maclar oynamaya dayanir. Basariya giden yolda rakip olmaya dayanir. Trabzon ile Fenerbahce'nin rekabeti, Besiktas ile Trabzon'un rekabetinden daha ateslidir cunku Trabzon ile Fenerbahce bir cok defa sampiyonluk yolunda cekismistir. Aradaki kavga kanli bicakli oldugu icin degil.

Bugun Galatasaray tribunlerinde, sirf sari kirmizi renklerde formasi oldugu icin Roma formasi ile gelen Galatasaray taraftarini gormek de mumkundur. Mesela bir Panathinaikos, ulkeler arasindaki rekabetten dolayi bence, bizim buyuk kuluplerimiz icin Roma'dan daha buyuk bir rakiptir.
" Leeds United'ın Galatasaray ile ne gibi bir sorunu var ? Bir maç sonunda provokatorler sayesinde kavga cikti diye sorun mu var yani? Ne o provokatorler hala takimda, ne de o gunku Galatasaray kadrosundan adam kaldi. Bos isler bunlar. Sportif rekabet diye bir sey vardir. "

ajgshdajshdgas Ya İngiliz araştırmacı "rivals" ne demek bilmiyor ya da Türk. Bu mesajın üstüne bir şey diyemem ben daha. Boş işler bunlar sportif başarı diye bir şey vardjashdvja.

Komik olmayın ya. Hata yaptım deyin düzeltin şunu. Yalandan demogoji yapmayın. Maça gelen Roma formalı varmış. Eee ? Biz zaten Galatasaraylılar 365 gün içlerinde Romaya kin besliyor demiyoruz ki...

Size kalsa varya kulüplerin information kısmı bomboş kalacak. Bakıyorum İngiliz , İtalyan , İspanyol takımlarına , dopdolu duruyor. Favori personelinden tut rivalslerine kadar. En ufak bir olayı bile yansıtıyorlar. Artık bundan emimin ki ya onlar bilmiyor bu işi ya da siz.

Peki milli takımda Yunanistan var da Ermenistan niye yok ? Yunanistanla dünya kupası finali oynadık , Ermenistanla oynamadık diye mi ? Hadi onu geçtim Bursaya niye Beşiktaş ekli yıllardır. Her sene şampiyonluk için mi yarışıyorlardı ?

Artık mantıklı şeyler sunun önümüze. Biz her şeyi oyuna ekleyin demiyoruz. Doğruları ekleyin diyoruz...