Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Ama Bir Yerde Çelişiyorsun Hocam, Yunanistan-Türkiye Mücadelelerinde Ne Zaman Türkiyeyle Yunanistan Şampiyonluk İçin Çekişti, Bir Rival Olmak Bence Sportif Olaylarla Değerlendirmemek Lazım Bizim Yunanistanla Hiç Sportif Bir Alanda Çekişmemiz Olmadı Şampiyonluğa Oynamadık Ama Kanlı-Bıçaklıyız Bunun Nedeni Biraz Manevi Güçler ve Duygulardır. Yani Bu Sadece Örnek Rival Kulüplerde Manevi Güçler Daha Baskındır. Leeds United'da Galatasaray Rivalse Bunun Benzerleride Rival Olmalıdır.
Yunanistan-Turkiye maclari simdiye kadar hep elektrikli gecmistir. Iki takim da kazanmak istemis ve ona gore oynamistir. Ozellikle son yillarda.

Mesela Ermenistan ile boyle bir durum da yok. Iste yendik Ermenistan'i. Aslanlar, kaplanlar, muthissiniz milliler diyecekmiyiz?

Hatta bence Kibris icin de ayni sey gecerli.