" Leeds United'ın Galatasaray ile ne gibi bir sorunu var ? Bir maç sonunda provokatorler sayesinde kavga cikti diye sorun mu var yani? Ne o provokatorler hala takimda, ne de o gunku Galatasaray kadrosundan adam kaldi. Bos isler bunlar. Sportif rekabet diye bir sey vardir. "

ajgshdajshdgas Ya İngiliz araştırmacı "rivals" ne demek bilmiyor ya da Türk. Bu mesajın üstüne bir şey diyemem ben daha. Boş işler bunlar sportif başarı diye bir şey vardjashdvja.
Komik olmayın ya. Hata yaptım deyin düzeltin şunu. Yalandan demogoji yapmayın. Maça gelen Roma formalı varmış. Eee ? Biz zaten Galatasaraylılar 365 gün içlerinde Romaya kin besliyor demiyoruz ki...
Size kalsa varya kulüplerin information kısmı bomboş kalacak. Bakıyorum İngiliz , İtalyan , İspanyol takımlarına , dopdolu duruyor. Favori personelinden tut rivalslerine kadar. En ufak bir olayı bile yansıtıyorlar. Artık bundan emimin ki ya onlar bilmiyor bu işi ya da siz.
Peki milli takımda Yunanistan var da Ermenistan niye yok ? Yunanistanla dünya kupası finali oynadık , Ermenistanla oynamadık diye mi ? Hadi onu geçtim Bursaya niye Beşiktaş ekli yıllardır. Her sene şampiyonluk için mi yarışıyorlardı ?
Artık mantıklı şeyler sunun önümüze. Biz her şeyi oyuna ekleyin demiyoruz. Doğruları ekleyin diyoruz...