Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
Şimdi öncelikle dün bir kaç şey yazmış tepki çekmiştim , bu nedenle herkesten özür diliyorum...

Cidden fenerin 500 milyon tl yani 250 milyon euro civarı para kaybetti doğru mu? Bu inanılmaz bir kayıp? Bu paraya kendi ligimizdeki bir çok takımı çok rahat alabilirsiniz. Hatta bank asyayı ful toplarsınız bu konuda bilgileriniz nelerdir?

2: ) Medyada bir çok idda yer aldı bu günde tutuklanan kişiler hakkında suç örgütü kurmak ve üye olmaktan tutuklanma istendi sanırsam. Şİmdi biz bilmiyoruz belki de Aziz Yıldırım da bu suçtan orada. Şikeyle alakası yok belki. Neden bir yasa değişikliği yapılmıyor? Bir derece olmalı ya sen yayın yasağı getireceksin ya da bu tür büyük durumlarda sadece kişilerin hangi suçlardan orada olduğunu belirteceksin. Şuan bana göre bu durumdan Fenerbahçe taraftarı 5 etkileniyosa trabzonspor taraftarı ve fanatik galatasaray taraftarı da 2-3 arası etkileniyor. Bir anda 50 milyon kişiyi etkiliyosun. Bu konudaki düşünceleriniz?

3: ) Bir diğeri ise tarafsız olarak baktığınızda Aziz Yıldırım'ın orada olması, başka klüp başkanlarının futbolcularının antrenörlerinin orada olmasının şikeyle ne kadar alakası olabilir ne kadar olamaz? Medyada çıkan haberlere şuan inanırsak inanılmaz iddaalar var. Özellikle dikkatimi çeken bir yayın kuruluşunun özellikle bunları belirtmesi. Siz Aziz yıldırımın ne kadar şikeyle alakalı olabileceğine inanıyorsunuz medyadaki iddalara bakarak?

Sadece görüşlerinizi almak için bunları sordum yanlış anlaşılmasın...
1.Öyle bir mebla gerçekten var. Borsada resmen eridi. Açıklama şart. Çünkü bir şike dendi bir suç örgütü dendi. Nitekim suç örgütü iddaasıyla alındı.
2.Mehmet Yıldız'ın serbest kalması şike olayları ihtimalini sadece bir tık azalttı. Eğer Emenike, Sezer ve Korcan da serbest kalırsa olayın tamamen suç örgütü kapsamına girmesini bekliyorum. Medyadaki iddaalara bakarak Aziz Yıldırım'ın suçlu olacağını düşünmüyorum. Çünkü artık basına inanmıyorum. Ama soruşturmanın ilerlemesine bakacak olursak Aziz Yıldırım'ın bu suç örgütünün önde gelen ismi olarak yargılanacağını düşünüyorum. Yani yorum yapmaktansa yarını beklemek en iyisi. Çünkü yarın 4 günlük gözaltı süresi doluyor.