Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
Yapmayın bunlarla geçiştirilemez bu konu. Sizin yazdığınızı okuyanda sadece Türkler korsan kullanıyor zanneder. Dünyanın heryerinde korsan kullanımı üç aşağı beş yukarı neredeyse eşittir kimse hikaye anlatmasın. Yani Polonyalılar, Ruslar bizden daha az korsan kullanım oranına sahip derseniz gülerim sadece size.
Benim yazdıklarım Türkiye'de varolan herhangi bir sınav sisteminde kullanılsaydı ve paragrafta anlatılmak istenen aşağıdakilerden hangisi deseydi "Sadece Türkler korsan kullanmaktadır." şıkkını işaretleyip soruyu yanlış yapacaktınız.

Benim yazdığım paragraftaki anlam ise;

"Hizmet kalitesi artarsa yada Türkçe olursa ben korsan kullanmam diyenlerin aslında hizmet kalitesi olan ve tatmin eden ürünlerde de orjinal kullanmadığıdır."

Tüm dünyanın korsan kullandığının bende farkındayım. İster Rus ister Alman ister Türk korsan ya da orjinal kullansın. Benim bu işten ne bir karım ne de zararım vardır. Yine orjinal kullanında şu oyuna Türkçe eklensin gibi bir beklentim de yoktur. Siz korsan almaya devam edebilirsiniz. Biz gerek FM içeriği olarak gerekse Türkçe'nin eklenmesi için üstümüze düşmediği halde düşmüşten öte çaba gösteriyoruz. Yine tekrarlamakta fayda görüyorum.

Bu işi I go, you go, we go zannedenler varsa öncelikli olarak bir sorum ve bir de ricam olacaktır.

Bu kadar basit bir konuyu neden kendileri veya bir başkası bugüne kadar üstlenmedi.

Ricama gelirsem dosyaları verelim. Bu kadar basit bir işi %100 yetiştirsinlerde oyuna ekleyelim ya da en kötü yama olarak çıkaralım.