Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
Benim söylemek istediğim biz çok korsan kullanıyoruz o yüzden dilimiz eklenmiyor dediğiniz için. Aynı şekilde birçok ülkede korsan kullanımı yaygın lakin oyunda dilleri çatır çatır yıllardır var.

Bizim yazdıklarımıza cevap vermekte çekincesi olmayan adminlerin yıllardır oyuna Türkçe dil eklentisi koymayan SI Games'e laf söyletmeme çabalarını anlıyorum.Ne de olsa hepimiz oyunu korsan olarak alıyoruz, bu konuda konuşmaya hakkımız yok değil mi?
Ben korsan kullanıyorsam buna kılıf aramama gerek yoktur. Bunu FM'ye örneklediğimizde "oyun kalitesiz, Türkçe'de yok o yüzden korsan kullanıyorum" açıklamasını samimi bulmuyorum. Çünkü oyun %100 kaliteli olsa da Türkçe olsa da orjinal alırız mantığı yalandır. Birbirimizi bildikten sonra kimi kandırıyoruz. Ben bu düşünceyi eleştiriyorum. Ben nerede korsan kullanıyoruz diye dilimiz eklenmedi demişim merak ediyorum. Ben korsan kullanımını değil korsan kullanıp kullanıp kılıf bulmayı eleştiriyorum. Aslında FM'den, Turksportal'dan bağımsız olan bu eleştiriyi bu konu içerisinden yapıyorum diye yanlış anlaşılmasınıda doğal buluyorum.

Bizim kimseye laf söyletmeme çabasında değiliz. SI-GAMES bir yana en yakınım hatası varsa bu eleştiri alır. SI-GAMES'in uygulamalarını bende eleştiriyorum. Tabi biz burada bazı noktalara açıklık getirirken sanki savunuyor gibi görünüyoruz. Şirketin yaklaşımı budur diyoruz. Orjinal beklentileri var ve bu gerçekleşirse koyarlar diyoruz. Bunun savunmayla ilgisi nedir merak ediyorum. Olanı söylemeyelim mi? Şirketi ben yönetsem sadece Türklere özel oyun yaparım.

Bizim elimizden gelen ise bu satışlar olmadan yükünü çekeceğimiz bir yama hazırlayıp oyuna eklettirmektir. Bunun için uğraş verirken maddi çıkar, danışıklı dövüşle suçlanıyoruz.