Quote Originally Posted by mogutcu View Post
İbretle ve dehşetle bu anlamsız tartışmayı takip ediyorum. Bu kadar anlamsız bu kadar gereksiz başka bir tartışma varmı çok merak ediyorum.

Arkadaşlar, araştırma ekibi özel hayatlarından , kendilerine ,belkide ailelerine ait zamandan vakit ayırarak bu işleri yapmaya çalışıyor. Eleştiriyede açığız diyorlar , araştırma forumumuz var gelin oraya eksik veya yanlış gördüğünüz hususları yazın diyorlar. Ama söylediklerine göre oraya uğrayan yok, onu beğenmedim bunu beğenmedim diyen çok.

Eğer daha iyisini yapabileceğini düşünen varsa kursun ekibini yapsın, herhalde yapmanız için illada SIGAMES in resmi araştırma ekibi olmanız gerekmiyor. Daha iyisini yaptıktan sonra gelip burada istediği gibi karşılaştırmalı olarak ahkam kessin ki forum takipçileri olarak bizlerde havanda su dövmekten öte somut verilerle eleştiri yapan o ekibe helal olsun diyelim. Demekki daha iyiside olabiliyormuş diyebillelim.

Herkese iyi oyunlar

Duymak istedikLerimiz ve uyguLanmasını istedikLerimiz bunLar. DuyguLarımıza tercüman oLduğun için teşekkürLer.