Quote Originally Posted by serwan View Post
peki son bişey sorabilir miyim? aynı takımı birden fazla kişinin araştırmasının ne zararı olabilir? farklı fikirler çıkar işte ne güzel. son karar yine o takımın yetkilisinde olur mesela. hani ben sapma ve ortalama fikrini ortaya atarken illa bu olsun demedim. madem ortada ters giden ya da ters gitmese bile daha iyi olabilecek bişey var neden bunun çözümleri konuşulmuyor?
Forumlarda sizin yazdiklarinizi, arastirmacilarin degerlendirmesi ile birden fazla arastirmaci olmasinin arasindaki farki bir turlu cozemiyorum. Biraz kalin kafali oldugum icin herhalde. Mantikli bir nedeni olsa, neden olmasin. Ama goremiyorum.

ve bişey daha.. siz gerçekten türkiye datasından ne ölçüde memnunsunuz? hatta süper ligden. mesela bu sezonu 10 kez oynattığınızda beşiktaş'ın 60 puan ortalamasıyla 7. sırada kalması hiç anormal gelmedi mi? yeni bir takım uyum sorunu falan demişsiniz ama aynı durum trabzonsporda da var bu sezon. hatta galatasarayda da. ve hatta ortalamada yine beşiktaş'ın önünde olan bursaspor da kadrosunda önemli değişikliklere gitti. beşiktaş'ın kadrosunda öyle kilit oyuncular değişmedi. tek değişen teknik direktör. ama çok daha büyük değişiklikler beşiktaş'ın önünde yer alan takımların nerdeyse hepsinde oldu.
Ben genel olarak memnumum. Galatasaray 63, Bursa 60, Trabzon 68 puandayken Besiktas'in 60 puanda olmasi da cok da rahatsiz etmedi acikcasi. Ama ortalamada 3-4 puan daha yuksek olabilir Besiktas.

Tabii Fenerbahce'nin supurmedigi 3 sampiyonluktan 1 tanesini de Besiktas aldi. Digerleri Trabzon ve Bursa'nin sampiyonluklari oldu.

Orada supriz Gaziantep. Esasinda cok da supriz degil cunku kadrosu cok kaliteli olan bir takim Antep ama 56-27 gibi bir puan ortalamasi daha dogru olabilirdi.