Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Bir daha izlemeni öneririm. Veysel'in Stoch'a yaptığı bir faul gördüm onu da verdi zaten hakem.

Gol olan pozisyonda müdaheleler gayet temiz. Topu da çok temiz bir şekilde alıyor Eskişehirliler.
Diger bahsettigin elle oynadıgı pozisyonda Eskişehirli oyuncunun Alex'e müdahelesi yok. Alex topa perdeleme yapmak isterken düşüyor. Faullük bir durum yok.

2 tane pozisyon daha var. Alex'in kendini yere attığı. Asıl kastettiklerim onlardı. İkili mücadele ile alakası olmayan iki pozisyon. Hakemi aldatmaya yönelikti. Adam dokunmuyor ama Alex ucuyor. Herneyse.. Ben basarılı buldum hakemi 1-2 ufak hatası dışında..
Veysel Stoch'a 1 değil epey faul yaptı da Stoch'un artık kenara bakarak isyan ettiği bir pozisyon vardı. O pozisyon bir oyuncunun maç boyunca ilk müdahalesi olsa bile kart gerektiren bir pozisyondu, onu bile es geçti. Ben onu anlatmak için direkt olarak örnek verdim. Yoksa maç içinde zaten bir dünya pozisyon var vermediği. Alex'in o 2 pozisyonu için ben de zaten hakem faul vermeliydi demedim. Bahsettiğim pozisyonlar onlar değildi dedim. Ama kendini atıyor dediğin pozisyon olarak onları değerlendirdim. Ben bunların haricinde Alex'in kendini yere attığı pozisyon görmedim. Bir takımın sertlikle oyunu bu kadar yönlendirmesine böylesine seyirci kalan hakemi de az gördüm.