Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Çoşkun madem cevap verdiğiniz için suçlu konuma geldiğinizi düşünüyorsunuz.Her zamankinden farklı olarak o yazıya cevap vermeyip suçlu duruma düşmemeyi deneseniz olmaz mı?Yazılan her yazıya cevap verilecek diye bir kural hatırlamıyorum ben forum kurallarında.
Abicim farketmiyor , cevap vermedikçe üste çıkıyor bazısı , cevap verince de yönetimden taraflı davranış görüyorum kimse kusura bakmasın.

Şunu da ekleyeyim bizden de laf atıp kızıştıran oluyor onları da görmezlikten gelmiyorum , ama bilin ki forumun çivisinin çıkma sebebi atılan mesajları değerlendirirken yönetimin formalarını çıkaramaması.Biz takışırız dalaşırız rakip taraftarlar olarak bu her yerde böyle , dikkate alınmayacak da olsa bir fikir ; forum sevgimizi eksiltiyor bazı gereksiz düşman tavırlar , taraflı tavırlar . Türk Futbolunda Büyük Soruşturma konusunda yok yere bunun konuşulmasının sebebi de bunlar.O adamı susturmazsan cevap alır , cevap vermeden susturmayı deneseniz siz peki nasıl olur ?