Quote Originally Posted by Bekq View Post
Saçmaladın

58. madde değişmesin diye site var. Bak bakalım kim açmış onu.

Stadında 58. madde değişmesin diye pankart açan tek kulüp kim. Hadi araştır bakalım kimmiş.

Daha bugün basın toplantısında Nihat Özdemir 58. maddenin değişmesini doğru bulmuyoruz dedi. Sporda Şiddet Yasası düzenlenmesi için meclise yollandığında da Aziz Yıldırım için yapılıyor dendi gördük kimlerin faydalandığını

3. Kez yazıyorum bunu. Ama yarın yine biri derki 58. madde değişti FB taraftarı neden tepki vermiyor. Sonra biz o mesajı yazana tepki gösterince biz suçlu oluyoruz. Halbuki 1 arka sayfada yazıyor.
Futbolda kalıcı olan yöneticiler değil, taraftarlardır. Biliyorum zaten pankart açıldığını ama neden şimdi ses çıkmıyor diyorum. Benim gördüğüm mitinglerin ana temasının "Aziz Yıldırım" üzerine kurulduğu. Kara'ya kara demek bu kadar zor değil.
Quote Originally Posted by MeMo View Post
Yavaş yavaş tek tip insan olmakta zarar yok bence.

Ama sen her duyduğuna inanır neden 58'e tepki vermediniz demek şike var gibilerinden tepki verirsen,son üzüntün anlamsız olur,sadece düşenin halinden anlayan düşen olursun.
Tek tip insanda olmakta sorun yok diyorsanız, sizin görüşünüzdür. Ne kadar sağlıklıdır onu bilemem.

Şike konusunda da fazla alıngansın.

Not: Büyük ihtimal zaten bu mesajların hepsi silinecek Galatasaray Sohbet Alanı'yla alakası olmadığı için silinecek. Zaten ben kendimi açıkça anlattığımı düşünüyorum.